Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaje.... Ę mi się nie chce... A to sprzątanie i malowanie mnie dziś zabiło. Tak mi weszła jakąś rwa w lewą nogę, że nie mogę chodzić, siedzieć leżeć, nic nie mogę......U mnie dzisiaj grill i mega wyżerka, ale cóż. Chciało się ciąży, to i się toleruje wymioty [emoji23]
dziewczyny, czy Wam też się tak nie chce? Ja bym mogła nic nie robić cały dzień.
Dziewczyny ja mam dziś tak paskudnego lenia że szok [emoji44] teraz leżę w łóżku z córeczka i oczy mi się same zamykają masakra [emoji23] poniżej zamieszać zdjęcie swojej córki Juli za 3 dni kończy 4 Msc [emoji7][emoji85]Zobacz załącznik 997918
U mnie już wiedzą nasi rodzice i rodzeństwo. Dalszej rodzinie nie mówiliśmy, ale podejrzewam, że przyszli dziadkowie mogli się już wygadaćHejczytalam Was i postanowilam zalozyc konto
jestem Marta mam 27 lat, to moja pierwsza ciąża, termin 8 luty i najblizsza wizyta to 29 lipca i badanie prenatalne
kobietki czy podzielilyscie sie juz dobra nowiną z rodziną? Csy moze czekacie do prenatalnych? Sama nie wiem kiedy powiedziec
![]()
Bardzo mi się nie chcęU mnie dzisiaj grill i mega wyżerka, ale cóż. Chciało się ciąży, to i się toleruje wymioty [emoji23]
dziewczyny, czy Wam też się tak nie chce? Ja bym mogła nic nie robić cały dzień.
@Jotka_Szczotka zagłosowane. I też mi się nie chce. Pomijając poranne ogarnięcie chaty nic nie zrobiłam. Masakra.
@Paryżanka dobra decyzja. Zmieniaj lekarza i nie patrz na nic - to Ty masz się dobrze czuć.
@Różamama jak się czujesz kochana?
@godzbal może coś tam się uda zatrzymać w żołądku, Grilla sama bym zjadła...
Fajnie, że napisałyście o tej glukozie. We wtorek na to idę. Dziwne, bo od razu mi skierowanie wypisała na obciążenie glukozą, a jak czytam to raczej w drugim trymestrze to badają. W poprzedniej ciąży nie miałam tego badania - rodziłam w UK.
Powiedzcie mi proszę gdzie najlepiej kupic wygodne legginsy ciążowe? Patrzyłam w sklepach internetowych, ale co mi po patrzeniu. Zależy mi na tym żeby sie na kolanach nie wypychały i nie traciły fasonu. Na tym etapie nie muszą być nawet ciążowe - byle brzucha nie uciskały.
Jaka śliczna!Dziewczyny ja mam dziś tak paskudnego lenia że szok [emoji44] teraz leżę w łóżku z córeczka i oczy mi się same zamykają masakra [emoji23] poniżej zamieszać zdjęcie swojej córki Juli za 3 dni kończy 4 Msc [emoji7][emoji85]Zobacz załącznik 997918