Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam prenatalne już w ten czwartek@Julika.s no widać tego twojego człowieka [emoji4] super ! Też mam nadzieję w końcu zobaczyć jakąś reke lub moge hehe. Niedługo prenatalne to sprzęt będzie dużo lepszy, bardzo liczę na piękna pamiątkę [emoji4]
Współczuję, trzymaj się kochanaWitam lutowe mamy, jestem tu nowa, ale przeglądając forum widziałam, że pisaliście o rumieniu zakaźnym. Ja miałam termin na 20.02.2020, lecz niestety zarazilam się od dzieci rumieniem w pierwszych tyg. Ciąży, właśnie leżę w szpitalu, bo doszło do poronienia. Także choroba jest śmiertelna dla zarodka w 1 trymestrze. Życzę Wam powodzenia. Dajcie o siebie. Ja mam dwoje wspaniałych dzieciaczkow. Marzę o kolejnym, ale się boję. Pewnie też przez wiek - 35. Pozdrawiam.
Kurde no ja poprostu nie mam takich obcislychJa teraz chociaz nie mam oporów nosić obcislych ciuchów [emoji1]
Cupetowy czlowieczek. Hmmm tak patrzę na te twoje fotki. I to jak umieszczona jest dzidzia i w sumie to jak się człowiek dobrze wyczuwa to może chyba już tam czuć jak fika..Hej!
Sorrki że dopiero terazbyłam na wizycie
wszystko w porzątku :* ma 4,11cm i jest to 11tc
bardzo ruchliwy był i machał rączkami
w końcu było widać konkretnie całą dzidzie
![]()
Mam kolejne skierowanie na badania krwitym razem musze sprawdzić dokładnie cukier z jakimś 2h sprawdzaniem
bo powiedziała że mam troche za wysoki wynik glukozy. Zobacz załącznik 999118