Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymaj się KochanaDziewczyny ja sie z wami żegnam ale z uśmiechem na twarzy. Zostawcie mnie na grupie bo chce widzieć wasze bobaski i oczywiście na pewno za jakiś czas się pochwale swoją ciąża. Ściskam was mocno kochane - buziaczki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji173]️[emoji173]️[emoji3][emoji3][emoji173]️[emoji3][emoji173]️[emoji3]
Hej. Wszystko w porządku choć znoszę te pierwsze miesiące ciężko, wymiotuję non stop, i jestem ciągle zmęczona niczym. Mam nadzieje ze niebawem to minie. Krwiaczek ostatnio się zmniejszył do 1 cm. W sobotę mam wizytę a w środę przyszłą prenatalne.@wesa co u Ciebie kochana ?? Pamiętam chyba że miałaś jakis krwiak w macicy, mam nadzieję że wszystko w porządku i że nie zagladasz do nas z braku czasu [emoji8]
Jestem choć jakoś brak mi chęci nastroju, jakaś jestem do dupy ostatnio mam nadzieję że to minie bo już mam dość. Naprzemiennie śpię i żygam hihi.@godzbal super wiadomości
Wogole to kilka mam nam zginęło. @zaczarowanaKicia, @zaskoczONA, @wesa i kilka innych....
Dziś uzupełnię tabele lutowych mam kto się jeszcze nie wpisał, to sie wpisujcie %)
To super że tak się zmniejszył ten krwiak ! Samopoczucie powinno niebawem się poprawić. A który teraz u Ciebie tydz ?? Coś kojarzę że chyba podobnie jak u mnie ale pewna nie jestem, u mnie dziś 10+4, jem za dwoje ech, słone słodkie niezdrowe obojetne bo bardzo często czuje głód i pustkę w żołądku, zle sie dla mnie to skończy [emoji23][emoji23] ja prenatalne 30.07Hej. Wszystko w porządku choć znoszę te pierwsze miesiące ciężko, wymiotuję non stop, i jestem ciągle zmęczona niczym. Mam nadzieje ze niebawem to minie. Krwiaczek ostatnio się zmniejszył do 1 cm. W sobotę mam wizytę a w środę przyszłą prenatalne.