Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wow, super! Zazdraszczam! My planujemy pojechać może we wrześniu, ale to duże "może", zależy od synka, zakończenia przeprowadzki i operacji taty [emoji849]
Kurcze, musisz się martwićCześć dziewczyny z rana,
witaj w klubie, u mnie też plamienia od niedzieli![]()
Zwracaj może uwagę na indeks glikemiczny tego, co jesz [emoji846] trzeba bardzo uważać na hipoglikemię w ciąży ...Właśnie, miewalam już wcześniej takie sytuacje i wiem że to mogą być właśnie spadki cukru.. I stąd też mąż mój wiedział Jk mi pomóc.
Cudowne zdjęcie [emoji7]@paulina.blachut mnie ostatnio znowu dopadł wymioty a juz 4 dni było spokoju..
@Kasiaktorek gratuluję udanej wizyty [emoji8]
@Jotka_Szczotka jeju masakra.. Współczuję, mam nadzieję ze juz sie obędzie bez takich przygód :/ ja bym na twoim miejscu została w domu.. Ale wiadomo to ty najlepiej czujesz co i jak. Miłego i spokojnego juz dnia mimo wszystko :*
A ja mam piękne fotki z usgPani doktor powiedziala ze dzidzia ładnie współpracuje
wszystko wyszło idealnie i na dzień dzisiejszy dziewczynka [emoji173]️ zobaczymy czy zostanie dziewczynką
mam taką nadzieję :* na usg raz złapała się rączką za nozke
fajnie było pooglądać [emoji7] no i tym razem łożysko na tylniej ścianie więc może ruchy szybciej poczuje
![]()
Hej dziewczyny ja ostatnio trochę odpoczywalam od formy. W ten piątek mam badania prenatalne która z Was jest już po? Proszę podzielcie się jakaś wiedzą co należy zapytać, czy robilyscie też krew?
Hej,Hej dziewczyny ja ostatnio trochę odpoczywalam od formy. W ten piątek mam badania prenatalne która z Was jest już po? Proszę podzielcie się jakaś wiedzą co należy zapytać, czy robilyscie też krew?
Nie, nikt do mnie dzwonił. Za to zapomniałam swojej karty ciąży, więc musiała mnie o wszystko wypytacjeszcze raz na miejscuJa mam w piątek i też chętnie posłucham doświadczonych [emoji39] czy na coś trzeba zwrócić uwagę szczególną.
Do mnie wczoraj zadzwonila Pani żeby zadać kilka pytań dla lekarza. Takie tam czy mam cukrzycę, nadcisnienie, czy brałam kwas foliowy przed ciąża, czy palę papierosy i takie różne... Też tak mialyscie?
Troche mnie zdziwił ten telefon [emoji39]
Ja jestem już po i krew miałam pobierana zaraz po usgHej dziewczyny ja ostatnio trochę odpoczywalam od formy. W ten piątek mam badania prenatalne która z Was jest już po? Proszę podzielcie się jakaś wiedzą co należy zapytać, czy robilyscie też krew?
i niby nadal tego w zusie nie maja. Także to tez od tego zależy. I rzeczywiście możemy dostać dopiero w sierpniu pierwsza „wypłatę” z ZUS. Później nie wiem jak bedzue bo w tamtej ciąży już wyedy wróciłam do pracy, po poronieniu. Dostałam chyba jeden czy 2 przelewy z zusu. I pamietam ze były one z mega opóźnieniem