Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam pojęcia czemu u ciebie nie działa ...Dziewczyny dostałam jakas wiadomość z linkiem do działu zamkniętego tutaj ale on nie działa nawet jak wklejam w przeglądarkę
ja dostałam wiadomość prywatna od aniaslu i weszłam w link i przekierowalo mnie od razu na zamknięty, dlatego zaraz napisałam tutaj czy tak przechodzimy ...Ja dzisiaj pisałam o kołataniu serca, no wali mi jak oszalałe...Dziewczyny jak Wy ogarniacie jak co komu odpowiedzieć w jednej wiadomosci ? Jak dojdę do konca to już nie wiem co komu miałam napisać wcześniej.
Któraś pisała ze ma bicie serce szalone- ja tez tak mam i zadyszkę z byle czego, serce wali wtedy jak bym przebiegła półmaraton.
Nic nie dostałam odnośnie forum prywatnego. Jest jakiś inny wątek ? Inaczej się wchodzi?
Wstawiając znaczek @ i wpisując nick osoby której chcesz odpisać możesz odpisać kilku osobom naraz. A jak czytasz możesz kliknąć odpowiedz i odpisać danej osobie i czytać dalej- odpowiedź pokaże się na końcu.Dziewczyny jak Wy ogarniacie jak co komu odpowiedzieć w jednej wiadomosci ? Jak dojdę do konca to już nie wiem co komu miałam napisać wcześniej.
Któraś pisała ze ma bicie serce szalone- ja tez tak mam i zadyszkę z byle czego, serce wali wtedy jak bym przebiegła półmaraton.
Nic nie dostałam odnośnie forum prywatnego. Jest jakiś inny wątek ? Inaczej się wchodzi?
Dodaje sobie do cytatów, a potem wstawiam cytatDziewczyny jak Wy ogarniacie jak co komu odpowiedzieć w jednej wiadomosci ? Jak dojdę do konca to już nie wiem co komu miałam napisać wcześniej.