Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no ja ma od kilku dni, kiedyś mi się zdarzało, ale po jakimś wysiłku, a teraz mój wysiłek, to tyle co pójdę na spacer, czy do lodówki zrobić coś do jedzenia.... zagadam w pt z lekarzem.@godzbal mi koła że już w cholerne czasu. I będę zapisywać Ala się do kardiologa. Bo mam za częste te migotania i koleżanki mnie wysyłają.
A korzystasz z aplikacji? Jeśli tak to sprobuj wejsc tak.:A jak wygląda te zamknięte forum? Jaka informacja Wam się pojawia jak tam dolaczycie? Bo mi tu jakieś różne cuda mrygaja
Musi być bokiem dzidziuśU mnie i dzidzi wszystko ok. Maleństwo 36mm [emoji3059] musicie mi powiedzieć czy da się z tego zobaczyć płeć, bo ja kompletnie nie rozumiem tego wróżenia [emoji23]Zobacz załącznik 1002104

Hej nie spotkałam się z przelicznikami, na wynikach powinnaś mieć podane wartości w zależności od tygodnia w którym jesteś i tam jest 5 centyl, mediana i 95 centyl. Resztę co do ryzyka dowiesz się raczej już na USG bo wtedy wszystko na raz do programu wprowadzająCześć dziewczyny. Dziś byłam na tych badaniach Pappa. Już mam wyniki ale nic z tego nie rozumiem. Nie są przeliczane w mom., nie ma nic o trisomiach. Może wy macie jakiś przelicznik?
B -HCG 62.63 IU/L
PAPPA 7.82 IU/L