Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mojej 2 górne jedynki i 2 dwójki w natarciu. Przebiła się właśnie 1. Noc też w miarę ok, bo jedzenie o 23, 3 i 7Gratulujemy ząbau nas noc z jedną pobudka. Czuje się jak nowonarodzona! Wychodzą 2 gorne jedynki i dwojka. Juz widac!
Moj tez teraz zaczął sie tak do tyłu wyginac. A z tym zapominaniem umiejetnosci to tak dzieciaki mająKurczę dziewczyny zaczynam schizować. Jasiek przestał robić kosi kosi, papa. Nic nie powtarza jak mu pokazuję. Jest w ciągłym ruchu. Do tego nie reaguję jak wołam go po imieniu. Cały czas czytam o autyzmie. MasakraProblemy z jedzeniem, łapie się obiema rączkami za uszy, wygina głowe do tyłu i płaczę. Nie wiem co o tym myśleć. Cały czas tłumacze to sobie skokiem ale już sama nie wiem.
U nas nocki też słabe. Śpi do 24 a później co godzinę pobudkaNie chcę się mądrowac,bo się aż tak nie znam, ale wydaje mi się że schizujesz. Za przykład podam Nele, która zapomniała też jak się robi papa, bebe na pampersa, nie mamuje i nie tatuje, tylko jeśli już coś powie to tylko baba. Dodatkowo znowu w nocy słabo śpi![]()