reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LUTOWE DZIECIACZKI :))) i gratulacje dla mamuś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
o kurcze wielgachne gratulacje kasiad i duzo zdrowka dla pierwszej lutowej dziewczynki:tak: :-)

Aż się popłakałam ze wzruszenia!!!!
Super!!!Wielkie gratulacje Kasiad !!!:-D

To teraz się posypiemy....:-) :-) :-)

gratulacje kasiad takiej pannicy
no to nadobre sie zaczeło godzina zero wybiła

a ja gdzies o 13 chciałam napisac do niej czy jast tak zajeta domem ze milczy czy porodem ale bym trafiła hehehehehe:-D:-D:-D

Dziewczyny jeśli któraś z Was wie jak zrobić żeby ten wątek był jako Przyklejony na samej górze, to dajcie znać pliiiiz, bo ja nie mam pojęcia :dry:

moze napisac do moderatorek posta o to

normalnie z wrazenia skórcza dostałam i mnie trzyma ale beka

tak sobie przypomniałam ze to wlasnie KASIA nazekała na ta swoja betonowa szyjke po konizacji a tu prosze !
no to która teraz do kolejki staje ?
teraz czas na jakiegos chłopca moze?

reklama
dziewczyny tak was podgladam i patrze czy sie rozdwajacie,i w szoku jestem ze juz jedno dziecie lutowe jest.
Mam dla was propozycje abyscie zrobiły sobie ten watek juz na gratulacje a na rozdwojone lutowki z dziecmi osobny i podlaczony na samej goze.
Bo ten w nadmiarze pisania wam zniknie.
Gratulacje dla pierwszej lutowej mamusi i je jdzidzusia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry