reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

LUTOWE DZIECIACZKI :))) i gratulacje dla mamuś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rybcia_21 spoko.. już wcześniej napisałam do moderatorki forum z prośbą o przyklejenie :tak:

reklama
moze dziewczyny faktycznie zrobmy osobny watek z samalista lutowych dzieciaczkow bez gratulacji i ten niech bedzie przyklejony :tak: ;-) a wsumie sama nie wiem :confused: :happy: tak tez jest dobrze
:-)

Ja też nie wiem jak będzie najlepiej :confused: zrobiłam na szybko po prostu tak jak mają styczniówki :tak: tam jedna z dziewczyn otworzyła wątek z listą i teraz w pierwszym poście ona dopisuje do listy kolejne rozdwojone styczniówki a cała reszta odpowiedzi to gratulacje i wiadomości od innych dziewczyn o narodzinach... i to jest chyba niegłupie rozwiązanie :tak: jak się wejdzie na wątek to od razu listę widać i tylko jedna osoba ją edytuje więc nie ma w niej bałaganu. A pod listą na bieżąco można dopisywać gratulacje albo nowe zawiadomienia o narodzinach które się potem dopisuje do listy z pierwszego posta... wydaje mi się że nowy temat do tego nie jest potrzebny. Tymbardziej że nie ma pewności że jakbyśmy zrobiły osobny na samą listę, to panowałby tam porządek i nikt nie wpisywał niczego więcej, np gratulacji dla których istniałby inny wątek gdzie indziej.
Ale nie patrzyłam w sumie jak jest u innych kobitek więc nie wiem.. może znacie lepsze rozwiązanie :confused:

Osobny wątek też przyklejony fajnie byłoby mieć na galerię zdjęć dzieciaczków, ciekawe kiedy Kasiad do nas wróci z pierwszymi fotkami :-D :tak:

Kasiad serdeczne gratulacje!!!!
USG sie sprawdziło -jest wymarzona córeczka!:-):tak:
Teraz tylko czekac az kolejne lutóweczki sie posypią...ja obstawiam , ze to będzie Patri-jakoś nie odzywa sie ostatnio więc moze, moze...;-)

Hej! Jeszcze jestem, i chyba jeszcze pochodze z brzuszkiem. W pełni zasłużę na miano lutóweczki, bo do tej pory nie było to pewne :)

ja jestem za osobna lista bedzie przejzysciej i łatwiej

Nie ma problema :tak: ja mogę edytować tego swojego posta i usunąć z niego pierwszą pozycję listy i zostawić tylko swoje gratulacje.

Wtedy ktoś musiałby się zająć samą listą, ale z tego co widzę to tylko moderatorzy tego forum moga Przyklejać wątek na górze i zamykać go żeby nikt nic nie dopisywał (np. gratulacji nie w tym wątku co trzeba). Więc raczej mało prawdopodobne, że to będzie tylko sama lista, bez gratulacji. Bardzo szybko może się z tego zrobić bałagan i wiadomości o narodzinach poprzeplatane będą z innymi. No tyle że przy tym rozwiązaniu z osobnym wątkiem nie tylko ja mogłabym listę tworzyć, ale również każda inna mamusia która się dowie o narodzinach.
No to decydujcie :-D

reklama
Mnie sie bardzo podoba pomysł z listą.Od razu byłoby widoczne czy sprawdziły sie nasze terminy, albo na kogo jeszcze czekamy.A w gratulacjach mogłybysmy sie rozpisywac do woli:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry