Lytomka
Fanka BB :)
Hmmm a może implantacyjne?Tylko to nawet nie było plamienie tylko żywa krew bladoróżowa bez skrzepow. Właśnie się zakończyło to coś co to było. Trwało w sumie 1 dzień. Więc już sama nic z tego nie wiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmmm a może implantacyjne?Tylko to nawet nie było plamienie tylko żywa krew bladoróżowa bez skrzepow. Właśnie się zakończyło to coś co to było. Trwało w sumie 1 dzień. Więc już sama nic z tego nie wiem![]()
Cześć wszystkim [emoji2956] Czy któraś z Was łyka Ovarin i wpłynęło to na długość waszego cyklu? Zawsze miałam cykle 28-29 dni. Od zeszlego cyklu biorę Ovarin i miałam 26 dni. Dziś mam 19dc i dużo śluzu o lekkim różowym zabarwieniu.
W zeszły wtorek miałam pęcherzyk 17mm więc jestem jakoś tydzień po owulacji (o ile pęcherzyk pękł) a jeśli nie pękł to już by się z niego zrobiła torbiel.. Więc ten śluz różowawy to chyba za wcześnie na plamienie przed [emoji204] bo do niej jeszcze tydzień. Możliwe, że Ovarin tak by skrócił cykle? [emoji848]
No właśnie nie wiemHmmm a może implantacyjne?
Wiesz co to jak się rano nie rozkręcić to zrób test, będziesz spokojniejsza.No właśnie nie wiemi jeszcze temperatura daje mi do myślenia bo zazwyczaj jak dostaje okres to spada do 36,5..
Dziękuję bardzopierwszy wyszedł zalany, ale dziewczyny namówiły mnie, żebym szła do apteki po drugi, tak więc..
Trzymam kciuki, żeby udało Ci się w kolejnym cyklu![]()
W cyklu co zaszłam z synkiem brałam od 3dc, a owulacje miałam dopiero w 17dc. Więc jeszcze nic straconego![]()
Mi się teraz rozkręcała 2 dni, choć nigdy przenigdy tak nie miałam, bo zawsze równo cykl co 28dniNo właśnie nie wiemi jeszcze temperatura daje mi do myślenia bo zazwyczaj jak dostaje okres to spada do 36,5..
Tylko mi się już skończyło. Nie ma nic nawet na wkładceMi się teraz rozkręcała 2 dni, choć nigdy przenigdy tak nie miałam, bo zawsze równo cykl co 28dni![]()
Ja tak mialam tydzien temu w sobote, rano przy sikaniu mialam plamienie i od tej pory nicTylko mi się już skończyło. Nie ma nic nawet na wkładce![]()