DoMa29
Fanka BB :)
Daj sobie czas jeszcze, ja miałam parę kropel i to w oba dni o tej samej porze, czyli rano a trzeciego już przyszła @. Mimo wszystko trzymamTylko mi się już skończyło. Nie ma nic nawet na wkładce![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daj sobie czas jeszcze, ja miałam parę kropel i to w oba dni o tej samej porze, czyli rano a trzeciego już przyszła @. Mimo wszystko trzymamTylko mi się już skończyło. Nie ma nic nawet na wkładce![]()
A robiłaś test?Ja tak mialam tydzien temu w sobote, rano przy sikaniu mialam plamienie i od tej pory nic![]()
Tak robilam i niestety biel a dzisiaj mam 33 dc. W sobote 2 tyg temu mialam pozytywny test owu wiec licze ze owu mogla byc ndz/pon i wtedy spodziewam sie okresuA robiłaś test?Chciałabym wiedzieć czy mam to liczyć jako
czy po prostu jakiś krótki nieznaczący epizod lub jeszcze coś innego
![]()
Trzymam kciuki, żebyTak robilam i niestety biel a dzisiaj mam 33 dc. W sobote 2 tyg temu mialam pozytywny test owu wiec licze ze owu mogla byc ndz/pon i wtedy spodziewam sie okresu![]()
Uwierz Mi, że patrząc jak dziecko uwielbia Twoje mleczko i za Nic nie chce się przestawić na mieszankę to z wielką chęcią to robisz[emoji5][emoji16]a za to z wielkim bólem kończysz. Dużo kobiet karmi w tandemie [emoji5] napewno i Tobie się uda.
Powiem wam dziewczyny że mam jakąś podłamkę. Ten cykl jest jakiś zwariowany testy owulacyjne pozytywne od 13 dc co się nie zdarzało wcześniej. Niby przytulanki były ale jakoś nie mam dużych nadzieji. W przyszłym cyklu zacznę robić testy owu od pierwszego dnia po miesiączce. No i monitoring w przyszłym cyklu to na pewno. Jestem tym zmęczona... Mam wrażenie że im bardziej chce tym bardziej jest pod górę...