Czarnakawa91
Fanka BB :)
Dziewczyny zycze Wam dzisiaj wspanialego dnia
ja testuje dopiero jutro, ostatnie testowanie bylo w piatek i niestety biel wiec jesli mnie do jutra nie zaleje
to bedzie kolejne testowanie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Który masz dc? [emoji4]@Lily2389 "gupia" mi dwie kreski wpisala [emoji8][emoji8][emoji14][emoji14][emoji4] hehe
Jutro planuje isc na betę, to dam znać [emoji4]
Widzę kreski to wpisuje kreski ❤ będzie dobrze to ze jest bledszy to tak jak mówisz albo siuski rozcieńczone albo po prostu inna firma, ja trzymam kciuki za jutrzejszą betę
Okey sprawdziłam wyżej [emoji2358]Który masz dc? [emoji4]
Dziewczyny zycze Wam dzisiaj wspanialego dniaja testuje dopiero jutro, ostatnie testowanie bylo w piatek i niestety biel wiec jesli mnie do jutra nie zaleje
to bedzie kolejne testowanie
![]()
Dokladnie mam to samo, a testy owu to juz w ogole, jak to przez 2 h nie picDlatego dla mnie testowanie to już ostateczność jak nie będzie wyboru, bo @ się spóźni i będzie to podejrzane.Jak muszę całą noc mało pić i nie kursować co chwilę na sikanie to przemęcze się raz, ale więcej nie dam rady, bo uschne z pragnienia.
Wystarczy, że się trochę z testami owu pomecze.
![]()
No jak mam problem tylko z tymi owuDokladnie mam to samo, a testy owu to juz w ogole, jak to przez 2 h nie pic![]()
Dokladnie mam to samo, a testy owu to juz w ogole, jak to przez 2 h nie pic![]()
Tak dużo się pije i sika przy cukrzycy. Może warto zbadać cukier?Haha widzę, że mnie rozumiesz. Męczarnia straszna.Od południa mam już mocz prawie przezroczysty. Kombinuje, żeby z 3h nie sikać. Chodzę w kółko na kibelek i przypominam sobie, że nie wolno.
Odciągam myśli. Biorę się nawet za ćwiczenia, żeby zapomnieć, że mam ochotę tam posiedzieć. No ale wtedy pić się chce bardziej. A z piciem zawsze się zagalopuje.
Teraz już sama nie wiem, jak ja ten test ciążowy miałabym robić, żeby mi wiarygodny wyszedł jak ja już spać bez butelki wody nie mogę.
Ja w nocy też pije i kursuje do toalety co godzinę, więc chyba nawet na śpiocha mi nic nie da.
Ale będę się poświęcać, tylko jak @ mnie nie uwolni od dylematu.