Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacje. Który dc?
Dzisiaj kochane 26 dc, około 14-15 dpo, bo jestem po ovitrelle I nie wiem jak liczyc dokładnieKochana gratulujęczy dobrze liczę dzisiaj 15 dpo?
To i ja dorzucę
Beta 173 dzisiaj
Czekam na wyniki koleżanek![]()
Super raz jeszcze gratulacjeDzisiaj kochane 26 dc, około 14-15 dpo, bo jestem po ovitrelle I nie wiem jak liczyc dokładnie![]()
Hm.. Ból piersi troche mocniejszy niz zwykle przed okresem, pobolewanie jajnikow, klucie jakby w pochwie i ból podbrzusza. W 26 dniu cyklu uczucie jakby mnie grypa brała i ponad 37 stopni temperatury, katar.. A na drugi dzien juz zdrowa [emoji28] W pierwszej ciąży dokladnie tak samo bylo. [emoji3526]A miałaś jakieś konkretne objawy? [emoji3]
Ale superDziewczyny nie wytrzymałamwiem że za szybko bo mam dzisiaj 23 dc testowanie miałam robić w 26 dc tak jak lekarz zalecił bo na duphoston i clexsane jestem ale to było silniejsze ode mnie. W środę zrobię betę by potwierdzić
Ból piesi i ogólnie zmęczenie takie czuje. Ból brzucha jak na @. Modlę się żeby tylko tym razem nam się udałoT
Ale supermiałaś jakieś objawy?