Ania1992
Początkująca w BB
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć, ale na pewno sprawdzęPowtórz jutro test. Jak masz możliwość to z innej firmy [emoji6]
Trzymam kciuki żeby to było jednak to[emoji16][emoji16][emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć, ale na pewno sprawdzęPowtórz jutro test. Jak masz możliwość to z innej firmy [emoji6]
Trzymam kciuki żeby to było jednak to[emoji16][emoji16][emoji16]
Zdecydowanie pozytywnyTak wygląda test chwilę po wykonaniu... Jest nadzieja??![]()
Tak wygląda test chwilę po wykonaniu... Jest nadzieja??![]()
Oby to było toJak dla mnie wygląda na pozytyw. Po cichu gratuluję.![]()
Jeśli chodzi o ciążę to nie radzę się sugerować testami owulacyjnymi... Ja tak zrobiłam w jednym cyklu... Nakręciłam się jak arab na kurs pilotażu że się udało a tu przyszła @. Także generalnie ostrzegam przed rozczarowaniemCórka podeszła do mnie i mówi że źle się czuje - temp 36,5. Więc sprawdziłam kontrolnie i sobie - 37. Mąż 36,4. A ja cały czas 37. Dziś 7dpo. Chyba zrobię wieczorem owulacyjny w nadziei że coś pokaże![]()
Negatywny. Poczekam do pon z ciążowymi.Jeśli chodzi o ciążę to nie radzę się sugerować testami owulacyjnymi... Ja tak zrobiłam w jednym cyklu... Nakręciłam się jak arab na kurs pilotażu że się udało a tu przyszła @. Także generalnie ostrzegam przed rozczarowaniem![]()