Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aj tam nie nakręcam się bo mam takie objawy zawsze przed @, ale no czuje wlasnie ze moj prawy się buntuje i tylko torbiele robi [emoji28] a boli Pieronek i myli wszystko, boli prawy a owu z lewego [emoji28] tez liczę że po clo jakoś to ruszy chociaż trochę w dobrą stronę [emoji28]
Za późno, zeżarłam już@Emma28 chowaj popcorn, nie będę kontynuowała moich dziwnych problemów![]()
Tak masz racje są naturalne, ale każdy ginekolog ci powie ze testuje się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączkiCiążę biochemiczne są akurat naturalne. Za duża ich ilość może skłaniać do diagnozy więc lepiej być świadomym.
Ja siedzę w ukryciu i czekam na weekendHejka. Mamy tutaj jeszcze jakieś testujące??? Któraś jeszcze w lutym pochwali się [emoji977][emoji16][emoji16][emoji16]
To może być zarówno jedno jak i drugieHej, może coś podpowiecie? Okres powinnam dostać na przełomie patku/ soboty. Dzisiaj zauwazylam plamienie i na papierze wielki alab bladoróżowej krwi. Jednak ilość mnie przeraziła... zastanawiam się czy może to być implantacja czy zbliżającą siędodam, że wczoraj dziwnie pobolewał dół brzucha i jajnik
Ja siedzę w ukryciu i czekam na weekend [emoji23]