Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy na wiadomościDołączam do was! Ale na razie jeszcze nie wiem kiedy testuję, bo na razie czekam na @ po poronieniu. Mam nadzieję, że w ogóle nie przyjdzie ale raczej nastawiam się na testowanko w lutym dopiero![]()
Łapiesz się idealnie w ostatni dzień lutegoJa testuję 28.02mozna mnie wpisać
![]()
Dokładnie, też mnie to przeraża...Który to Wasz cykl starań kobietki? Przeraża mnie ogólnie ilość kobiet, które są po stracie. Nigdy nie zagłębiałam się w to, ale od czasu jak zaczęliśmy starania to jest nas naprawdę bardzo dużo par które mają aniołki.
Ja zaczęła od sierpnia ale tak na luzie, we wrześniu zrobiłam wyniki krwi. TSH 2,8 w listopadzie spadło do 1,3. Po @ wybieram się do ginekologa, powiem o staraniach więc mam nadzieję, że może czegoś się dowiemKtóry to Wasz cykl starań kobietki? Przeraża mnie ogólnie ilość kobiet, które są po stracie. Nigdy nie zagłębiałam się w to, ale od czasu jak zaczęliśmy starania to jest nas naprawdę bardzo dużo par które mają aniołki.
Też staram się nie mówić o płodnych, żeby nie było spiny, ale czasem sam pytaJa zaczęła od sierpnia ale tak na luzie, we wrześniu zrobiłam wyniki krwi. TSH 2,8 w listopadzie spadło do 1,3. Po @ wybieram się do ginekologa, powiem o staraniach więc mam nadzieję, że może czegoś się dowiemale ja tak narazie bez testów owulacyjnych itp. Na wspomaganie zakupiłam ovarin i olej z wiesiołka. Biorę od zeszłego cyklu. No i mojemu nie mówię kiedy mam dni płodne bo jego poprzednia partnerka straciła ciążę i widziałam na początku, że jak mówiłam, że chyba mam dni płodne to się spinał. Teraz nic nie mówię - działam [emoji4]
Ja jestem w trakcie 7cs.Mój tez 6cs, od sierpnia 4 cykle na luzie, 5 monitoring i badania- cykl bezowulacyjny, 6cs na początku monitoringi które zwiastowały następny cykl bezoowulacyjny, wrzucislismy po 15 dc na luz a tu po terminie spodziewanej malpy niespodzianka i mimo ze dzis 45 dc a ja jestem może parę dni po owulacji, ale się cieszę![]()