AnetaManiak
Fanka BB :)
Bo to zaraźliwe jest jak cholercia[emoji1787]
U mnie podobnie. Partner zaczął. A teraz się już wkręciłam [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie podobnie. Partner zaczął. A teraz się już wkręciłam [emoji23]
Pokaż kreseczke!Hej kochane moje! Czy dzisiaj są tu jakieś testujące? Mam nadzieję że czeka nas wysyp![]()
Ja dzisiaj kolejny test i druga kreska jest odrobinę ciemniejsza niż wczoraj. Myślałam że będzie Już taka z pierdzielnięciem. Aż po oczach dana razie pocieszam się że jest chociaż bladzioch. Kupiłam wczoraj elektryczny test i boję się użyć
![]()
Hej ja tez zaczynam starania o pierwsza dzidZie także trzymam kciukiTo myślę że uda Ci się w tym miesiącuja staram się o pierwsze dziecko i dlatego jestem taka niecierpliwa, tym bardziej że w bliskim otoczeniu tyle ciąż
GratulacjeZrobiłam elektryczny bo mnie kusiłtakże z moich obsikanych 10e wyszło to.
Oby tym razem udało się bez przebojówHej ja tez zaczynam starania o pierwsza dzidZie także trzymam kciuki. W tamtym roku niestety we wrześniu cp.
Będzie dobrzeOby tym razem udało się bez przebojów![]()
Jaki cudowny widokZrobiłam elektryczny bo mnie kusiłtakże z moich obsikanych 10e wyszło to.
Teraz już można pogratulować [emoji3059] Aż miło się patrzy [emoji3059]Zrobiłam elektryczny bo mnie kusił [emoji85] także z moich obsikanych 10e wyszło to.