Werani
Zaangażowana w BB
U mnie też jest dziwnyU mnie też ten cykl szaleje. Jest zupełnie inny od poprzednich. Temperatury dziwne, szyjka szybko się uniosła. Libido ogromne. Organizm oszalał na samą myśl o staraniach i postanowił zrobić mi psikusa.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie też jest dziwnyU mnie też ten cykl szaleje. Jest zupełnie inny od poprzednich. Temperatury dziwne, szyjka szybko się uniosła. Libido ogromne. Organizm oszalał na samą myśl o staraniach i postanowił zrobić mi psikusa.![]()
@szklana29 gratulacje, ale cudnie ❤❤❤
Czesc dziewczyny, ja mam dzisiaj 5dc i jutro kończę brać clo i lecę na monitoring, ale powiem wam ze po nim sutki mnie swedza i jak nigdy czuje tak mocno jajnik
Przynajmniej wiesz kiedy masz, to nasz 7cs to może szczęśliwa siódemkaOby ten cykl okazał się dla Ciebie szczęśliwymja mam co miesiąc bolesną owulację i jest to denerwujące :/
Oby to była szczęśliwa siódemkaPrzynajmniej wiesz kiedy masz, to nasz 7cs to może szczęśliwa siódemka❤ stwierdzam jednak ze przy stymulacji czuje się te jajniki bardziej i mój się śmieje ze jestem takanmokra jak nigdy
cos jest na rzeczy
❤
Zrób badania w następnym cyklu i będziesz miała czarno na białym co tam się u Ciebie dzieje. Ten śluz z krwią to może z powodu jakiegoś małego urazu w trakcie stosunku..
Mi w tym cyklu okres ustał po 4dniach i od razu miałam śluz płodny i ochotę na seks. Testy owu pozytywne. Ale cykl jest dziwny, temperatura cały czas w niskich się utrzymuje, test owulacyjny pozytywny ponownie po 3dniach. Dziś 11dc i wrócił śluz płodny [emoji85]
Ale generalnie nie mam żadnych objawów czegokolwiek, i gdybym nie starała się o dziecko to wszystko ok[emoji106]
Nie podłamuj się, to początek cyklu, teraz trzeba często i regularnie działać z partnerem. U nas z tym największy problem, bo nie należymy do gorących temperamentów [emoji23]
Mysle ze na owu jeszcze troszkę za wcześnie ale czuje ze będzie w tym tygodniuOby to była szczęśliwa siódemka![]()
Te objawy chyba świadczą o owulacji u Ciebie. Ciekawe co wyjdzie na monitorze
Przynajmniej wiesz kiedy masz, to nasz 7cs to może szczęśliwa siódemka [emoji23][emoji173] stwierdzam jednak ze przy stymulacji czuje się te jajniki bardziej i mój się śmieje ze jestem takanmokra jak nigdy [emoji28] cos jest na rzeczy [emoji23][emoji173]