Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zgaga się pojawiła, a to byl moj objaw przy ostatnich plodych, jest dobrze wiec ma razie jestem dobrej myśli ze w ogóle coś ruszyło [emoji23][emoji16]
Piękności [emoji173] jak zajdę to chce takie [emoji173]
Ale zdolna jesteś [emoji7] uwielbiam takie cuda [emoji85]
Ale ekstra!
Ja do testowania to mam jeszcze kawał czasu haha.. Szkoda, że to nie można tak odrazu wiedzieć [emoji81]
Mój kupił jakieś witaminy dla facetów (nie chce mi zdradzić nazwy[emoji3166]) pokazał tylko skład w telefonie i widziałam, że ma mace w składzie. Przez weekend był napalony, że szok[emoji81] i jeszcze dziś z tekstem: szkoda, że kwarantanny nie mamy to byśmy ciągle w łóżku leżeli i działali [emoji1787][emoji1787] chyba faktycznie ta maca działa cuda [emoji81]
A czy Twój mąż parzy Yerbe tak jak na instrukcji? My pijemy od wczoraj ale taką cienką, bo jak zasypiałam tyle co w instrukcji to nie dało się wypić. Także parzymy po 2łyżeczki. Maca weszła dzisiaj dodtałam mu do posiłku. Idzie na noc do pracy ciekawe czy się zczai że ma coś dosypanieJa zamówiłam maca w przyszłym tygodniu ma być. Mojemu to wystarczyła yerba mate i aż uwierzyć nie mogę jak na niego zadziałała. Ale przy regularnym piciu oczywiście. Jeny to jak Mu jeszcze dołożę maca to ciekawe co z tego wyjdzie[emoji28][emoji28][emoji28]
A czy Twój mąż parzy Yerbe tak jak na instrukcji? My pijemy od wczoraj ale taką cienką, bo jak zasypiałam tyle co w instrukcji to nie dało się wypić. Także parzymy po 2łyżeczki. Maca weszła dzisiaj dodtałam mu do posiłku. Idzie na noc do pracy ciekawe czy się zczai że ma coś dosypanie [emoji16] sobie wyspałam do jogurtu na rano [emoji16] napisz proszę jaką pijecie Yerbe bo martwię się że nasze cienkie pomimo tego że pijemy kilka dziennie bo uwielbiamy herbatę, to nie do dazą efektu [emoji17]
Taaka różnie, narazie robię na zmianę króliki z ubrankami dla pieska
Zobacz załącznik 1235609
Zobacz załącznik 1235608