reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Dziewczyny, któraś z was na pewno będzie wiedzieć. Od kilku cykli badam szyjkę i zawsze tak 4 dni przed okresem szyjka zaczynała się obniżać, a jak zaczynałam plamić, to już była na tyle nisko że mogłam ja wyczuc palcami. W tym cyklu pierwszy raz brałam dupka (do wczoraj), dzisiaj zaczęłam już plamić, brzuch trochę pobolewa, a szyjka jest dalej wysoko 🤔🤔 Mogę mieć trochę nadziei czy to raczej jest normalne po dupku???

reklama
Dziewczyny, któraś z was na pewno będzie wiedzieć. Od kilku cykli badam szyjkę i zawsze tak 4 dni przed okresem szyjka zaczynała się obniżać, a jak zaczynałam plamić, to już była na tyle nisko że mogłam ja wyczuc palcami. W tym cyklu pierwszy raz brałam dupka (do wczoraj), dzisiaj zaczęłam już plamić, brzuch trochę pobolewa, a szyjka jest dalej wysoko 🤔🤔 Mogę mieć trochę nadziei czy to raczej jest normalne po dupku???
Moja szyjka też odwala dzikie densy, parę dni temu utrzymywała się nisko i wiedziałam że już @ będzie, a wczoraj się podniosła, dziś też jest wysoko, więc chętnie się dowiem czy któraś też takie ma wahania 🙄

Nie wiem jak po dupku ale u mnie jest wysoko przed @ a tego samego dnia kilka godzin wcześniej albo jak juz się zacznie to się obniża, tez ktoś mi mówił że przy tylozgieciu jest trochę inaczej a ile w tym prawdy to nie wiem 🤷‍♀️

Witam dziewczyny ten cykl u mnie zwariował i w ogóle jakoś dziwnie 😛 cykle mam 31-33 dniowe więc testowanie zaczynałam około 12 dnia bo owu była koło 16-17. W tym cyklu 13 dzień a tu taki pozytyw że masakra ciemny w cholerę. Dzisiaj mam 16 dc i dalej kreska testowa mega ciemna. Z racji iż moje przyległości się zmagały z zatokami to przytulalismy się raz tylko. Poza tym tarczyca mi się rozjechała trochę znowu... Któraś z was miała takie przesunięcia ? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że 5 dni po końcu miesiączki miałam już owu. Chyba pójdę zrobić w przyszłym cyklu panel hormonalny. Miałam iść na monitoring owulacji ale teraz to sobie chyba daruję i jeśli nie zobaczę 2 kresek to zrobię to w następnym cyklu.

Ja właśnie taki mam cykl. Co mnie nie dziwi, bo zawsze jak wchodzą w grę starania to się wszystko przesuwa. Zawsze miałam książkowo owulację w terminie, a teraz przyszła trzy dni wcześniej. I olewalam objawy i testy, aż do dzisiaj jak poszłam na monitoring i się okazało, że faktycznie była 3 dni temu, zamiast dziś. 😁

Moja szyjka też odwala dzikie densy, parę dni temu utrzymywała się nisko i wiedziałam że już @ będzie, a wczoraj się podniosła, dziś też jest wysoko, więc chętnie się dowiem czy któraś też takie ma wahania 🙄

Haha dzikie densy, zapamiętam 😂 ale coś w tym jest, bo moja jest wysoko i tak jakby na lewo skierowana...

Ehh myślałam, że badanie szyjki to jest jakaś pewniejsza metoda niż temperatura

Nie wiem jak po dupku ale u mnie jest wysoko przed @ a tego samego dnia kilka godzin wcześniej albo jak juz się zacznie to się obniża, tez ktoś mi mówił że przy tylozgieciu jest trochę inaczej a ile w tym prawdy to nie wiem 🤷‍♀️
Czyli u Ciebie tak na ostatni moment, może też tak będę mieć tym razem.
Tak też mi się wydaje że przy tyłozgięciu jest inaczej.

reklama
Do góry