teoretycznie niby wg aplikacji w telefonie, wiem, że to kiepski tematA miałyście jakis monitoring czy robilyscie testy owu, czy temperaturę mierzyłyscie zeby potwierdzić mniej wiecej owu? Czy wyliczacie na podstawie dni cyklu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teoretycznie niby wg aplikacji w telefonie, wiem, że to kiepski tematA miałyście jakis monitoring czy robilyscie testy owu, czy temperaturę mierzyłyscie zeby potwierdzić mniej wiecej owu? Czy wyliczacie na podstawie dni cyklu?
A miałyście jakis monitoring czy robilyscie testy owu, czy temperaturę mierzyłyscie zeby potwierdzić mniej wiecej owu? Czy wyliczacie na podstawie dni cyklu?
A co to za witaminy? Zakupiłabym swojemuMój bierze jakieś witaminy z macą w składzie i juz po kilku dniach był dziwnie napalony [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
teoretycznie niby wg aplikacji w telefonie, wiem, że to kiepski tematale to w sumie dopiero pierwszy cykl minął więc nie ma się co spinać
byłam u lekarza pod koniec grudnia, który stwierdził, że na luzie uprawiać seks i będzie ok
zobaczymy
![]()
Spoko nie ma problemu, ja tylko aplikacjom jakoś nie wierze po swoich przejściachU mnie testy owu i aplikacja. Ginekolog miesiąc temu powiedział, ze współżycie co dwa dni i wszystko będzie si
Ja bladą kreskę widzęHej dziewczyny, dodaje zdjęcie moje dzisiejszego testu..czy to blada kreska czy już glupieje.. Zobacz załącznik 1236474
Całkiem ładna kreska jak na 16:00. Daj znać czy dziś powtórzyłaś już powinno być ładnie widaćHej dziewczyny, dodaje zdjęcie moje dzisiejszego testu..czy to blada kreska czy już glupieje.. Zobacz załącznik 1236474
A co to za witaminy? Zakupiłabym swojemu [emoji3526]