10 dc czy 10 dpo? 
Ostro

U mnie 10dc biel.
Jestes w najlepszym wypadku 10 dpo (o ile to wyzej to blad) i juz masz siare, a jeszcze nie masz pozytywnego testu?Proszę to wypluć ja jeszcze walczę z testami [emoji23][emoji23][emoji23]. Dziś coś dziwnego jak sprawdzałam czy bolą mnie piersi (nie bolą) ale pojawiły się kropelki siary i zwariowałam... Nadzieja umiera ostatnia. Planowana ewentualna @ dopiero w sobotę.
Ostro

będzie dobrze, ja dzisiaj 21 dc a brzuch boli jak na okres i cycki zaczęły bolec, norma tydzień przed @
 będzie dobrze, ja dzisiaj 21 dc a brzuch boli jak na okres i cycki zaczęły bolec, norma tydzień przed @  (choć nigdy o czymś takim nie slyszałam). Testuję bo chce wiedziec jak najwczesniej zeby zrobic szybko wszystkie badania ktore mam od gin. A najwazniejsze sprawdzic przyrost. Poza tym jestem mocno niecierpliwa z natury co nie pomaga
 (choć nigdy o czymś takim nie slyszałam). Testuję bo chce wiedziec jak najwczesniej zeby zrobic szybko wszystkie badania ktore mam od gin. A najwazniejsze sprawdzic przyrost. Poza tym jestem mocno niecierpliwa z natury co nie pomaga