mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Teraz do endo się muszę zaraz zapisac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
czemu mały? Był chyba w normie z tego co pamiętam.Ja się boję cieszyć. Ten mój progesteron coś mały był. Wizytę mam 4 marca.
Były z drugiegoTeoretycznie robimy do pierwszego pozytywu a potem to już może się dziać wszystkoa te z tak wczesnego rana 6:30 nie byly czasem z pierwszego moczu?
Tutaj widzę, ale na tych wcześniejszych mało coTu najlepiej widac
To ja razem z Tobą, w marcu 38 kończęTo wygląda na to, ze ja trzecia - 38
To bądźmy brutalnie szczere - czas Ci się kurczy
Ja znowu chora :/ Dzisiaj wstałam z bólem gardła i to takim mocnym,, że nawet mi się nie chciało pracować :/ Jutro idę do lekarza i znowu będę stawiać warunki, że bez niczego groźnego, bo mogę być w ciążyJak by oni analizowali te moje wizyty, to by się za głowę złapali
![]()
Super, widzę kreskę. Teraz czekamy na wyniki bety i ładny przyrostTu najlepiej widac
na forum jest opcja utworzenia własnych wątków i zadania pytania. Zazwyczaj jest sporo odpowiedzi i nie trzeba się później udzielać. Na tym wątku są jasne, określane zasady, wiec uczciwie jest ich po prostu przestrzegać.Wydawało mi się że uczciwej będzie wprost zadać pytanie bez zapisywania a nie zapisać się i nie udzielać później.