anyżowa
Fanka BB :)
@amusedxxx u mnie bez zaskoczenia, biało 11dpo, okres przyjdzie jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dokładnie to samoJa mam tak ze zbieraniem grzybówbardzo lubię zbierać i na zbieraniu kończy się cały fun. Obrabianie grzybów, suszenie/wsadzanie do słoików i potem jedzenie ich - bleee
![]()
Dobrze znam to uczucie z 11 dpo, może gdybyśmy miały dłuższa fazę lutealną to łatwiej byłoby mieć jeszcze nadzieje@amusedxxx u mnie bez zaskoczenia, biało 11dpo, okres przyjdzie jutro.
A ja lubię grzyby, ale na grzybobranie z własnej woli iść bym nie chciałaU mnie dokładnie to samow lesie jestem pierwsza, a potem kombinuje, komu wydać te grzyby.
![]()
Teraz tylko czekam na okres ma być jutro, żeby zdążył się skończyć przed niedzieląDobrze znam to uczucie z 11 dpo, może gdybyśmy miały dłuższa fazę lutealną to łatwiej byłoby mieć jeszcze nadziejeTo teraz w nowym cyklu drożność? Oby w końcu się udało
![]()
Easy@homeOne step czy easy@home paskowe ciążowe, które lepsze? Mam dylemat co do zamówienia.
Ja tez uwielbiam zbierać grzybyJa mam tak ze zbieraniem grzybówbardzo lubię zbierać i na zbieraniu kończy się cały fun. Obrabianie grzybów, suszenie/wsadzanie do słoików i potem jedzenie ich - bleee
![]()
o, ja też w kolejnym cyklu idę na drożność, tylko mi okres jakoś na 22 wypadnie dopieroTeraz tylko czekam na okres ma być jutro, żeby zdążył się skończyć przed niedzieląjak przyjdzie to dzwonie się umawiać
![]()