reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Jak tam piątkowe nastroje? Już tryb weekendowy od rana czy jeszcze robota? 😃
U mnie dzisiaj pracowicie 🙂 coraz lepiej wygrzebuje się też z rozgardiaszu domowego 😂 planuje lekki remont, bo niedługo zaczynamy malowanie i inne drobiazgi 🥰 Standardowo za miesiąc przyjeżdża moja mama iii chciałabym, żeby było zrobione 😂

U mnie zapierdziel w robocie okropny 😡 i jeszcze mnie wkurzają do tego 😏
Ja też mam marzenia o L4 🤣

Może dziś owulaczka strzelę, choć dopiero 10dc.

No i wczoraj wieczorem dostałam zdjęcie pięknego nowonarodzonego synka mojej koleżanki. W głowie mieszanka wybuchowa. To moja dobra koleżanka, mamy fajny kontakt. Nie odcięłam się od niej, nawet wczoraj z nią rozmawiałam wcześniej przed cesarką.
Ale nic nie poradzę, że serce boli. Życzę jej jak najlepiej, ale zazdroszczę. Bardzo. Piękne bejbi z pierwszego cs.

U mnie dzisiaj pracowicie 🙂 coraz lepiej wygrzebuje się też z rozgardiaszu domowego 😂 planuje lekki remont, bo niedługo zaczynamy malowanie i inne drobiazgi 🥰 Standardowo za miesiąc przyjeżdża moja mama iii chciałabym, żeby było zrobione 😂
No to powodzenia życzę 😁 syfu remontowego nie zazdroszczę, ale lubię ten efekt po 😁

Ja od rana rozbiegana. Najpierw lekarz, po drodze zakupy. W planach w weekend gotowanie, ale jeszcze trzeba ogarnąć mieszkanie na przyjazd teścia. No i w międzyczasie popracować coś :) więc przede mną intensywny dzień. Dzisiaj około 1dpo, więc zaczynamy powoli odliczanie :)

reklama
Do góry