Aksamitka28
Fanka BB :)
Przemyślałaś jak zjadłaś ?Potem tak sama przemyślałam swoje zachowanie i mi głupio byłono ale już pogodzeni
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przemyślałaś jak zjadłaś ?Potem tak sama przemyślałam swoje zachowanie i mi głupio byłono ale już pogodzeni
![]()
Test mi się odparował na różowoteraz będę tupać nogami czekając na kuriera
![]()
Matko jedynaNie mogłam się oprzećpróbowała któraś?
![]()
Ja właśnie chorowałam w tym cyklu, a mimo to miałam owulacje, tamże za 10 dni się dowiemy czy „pomogło”Nie mogłam się oprzećpróbowała któraś?
![]()
Paskudnie napisane ale prawdziweNie mogłam się oprzećpróbowała któraś?
![]()
Jak coś ma z tego być to raczej dzisiaj bym więcej nie wysikała. Jutro rano będzie trzeba do słoikaNoo krecha jest. Ja bym nie wytrzymala i jeszcze do apteki całodobowej skoczyla
Trzymam mocno kciuki![]()
Tak wyglądał 3-4 minuty po zrobieniuNoo krecha jest. Ja bym nie wytrzymala i jeszcze do apteki całodobowej skoczyla
Trzymam mocno kciuki![]()