To moze jest dla mnie nadzieja. Ja robilam strumieniowe testy (5dni przed miesiaczka) i negatywne. Dalej mam nadzieje ze sie uda tym razemmoje przed![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moze jest dla mnie nadzieja. Ja robilam strumieniowe testy (5dni przed miesiaczka) i negatywne. Dalej mam nadzieje ze sie uda tym razemmoje przed![]()
Ja w ostatniej ciąży wg mnie miałam owulacje 20dc, kochałam się 19 i 21 dc I mi pink dopiero bladziutki wyszedł w 32 dc.To moze jest dla mnie nadzieja. Ja robilam strumieniowe testy (5dni przed miesiaczka) i negatywne. Dalej mam nadzieje ze sie uda tym razem
czekanie jest najgorszeNo niestety musimy czekacto czekanie mnie zabije chyba.
a my z kolei jakieś trzy lata temu tez odnawialiśmy stół tylko, ze z białego na kolor palisander wybrany przez mojego męża oraz krzesła. Te białe pod stołem to już nam się nie chciało i tak zostało. Myśleliśmy, ze nie będzie widać, ale jednak nie mieliśmy racjiJestem mega podekscytowanamąż wyszlifował blat od stołu
wieczorem lakier bezbarwny
na owulację stół będzie gotowy
![]()
Ta super plama na środku to "zobaczmy jak to schodzi"z cyklu....."o kurde....teraz to trzeba go skończyć "
![]()
na pocieszenie ja teżpiekne stoly !
Najlepiej zajac czyms mysli , tylko czym
najlepiej wrocic do pracy od 9 rano malo co zrobilam![]()
Daj linka ;-)na pocieszenie ja teżnapisałam post główny do marcowych kresek - tyle z osiągnięć dnia
![]()