Blondynka w sieci
Fanka BB :)
A jak można zapytać po jakim czasie udało się zajść w ciaze po badaniu?Ból straszny, takie rozsadzanie brzucha. Trochę do porodowego można porównać. Nie miałam żadnych leków podanych, jeśli lekarz pozwala to weź![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak można zapytać po jakim czasie udało się zajść w ciaze po badaniu?Ból straszny, takie rozsadzanie brzucha. Trochę do porodowego można porównać. Nie miałam żadnych leków podanych, jeśli lekarz pozwala to weź![]()
Badanie miałam 2 stycznia (do kolejnego okresu nie mogliśmy się starać) więc zaczęliśmy pod koniec stycznia znowu a 23 marca miałam ostatni okres (w kwietniu zaszłam)A jak można zapytać po jakim czasie udało się zajść w ciaze po badaniu?
A czy po badaniu mogłaś isc od razu do domu, czy kazali poleżeć w szpitalu chwilkę?Badanie miałam 2 stycznia (do kolejnego okresu nie mogliśmy się starać) więc zaczęliśmy pod koniec stycznia znowu a 23 marca miałam ostatni okres (w kwietniu zaszłam)
Chcemy mieć dziecko . Jak się uda to uda jak nie to zaczniemy standardowo od pełnych stosunków . To po 1. Po 2 pisze ogólnie czy covid wpływa na płodność. Chyba mogę spytać ?
Ja miałam wszystko drożne i w wersji sono, a trochę bolało i było nieprzyjemne. Ale najgorsze były wrażenia z gazu rozweselającego. Poczucie nieadekwatności mnie rozwaliło, tego absolutnie nie polecam.Ja tylko może przypomnę, że hsg nie musi boleć. Najczęściej boli w przypadku braku drożności, ale jeśli wszystko jest ok to ból jest niewielki lub nie ma go wcale
Ja miałam wszystko drożne i w wersji sono, a trochę bolało i było nieprzyjemne. Ale najgorsze były wrażenia z gazu rozweselającego. Poczucie nieadekwatności mnie rozwaliło, tego absolutnie nie polecam.
Pewnie, ale napisałaś, ze jeśli wszystko jest ok to ból jest niewielki lub nie ma go wcale. A może być różnie. I dopóki się samej nie zrobi to za cholerę nie wiesz jak będzie u Ciebie.Odczucia są tak różne, że nie ma co się nastawiać negatywnie. Każda ma inne wrażenia
Pewnie, ale napisałaś, ze jeśli wszystko jest ok to ból jest niewielki lub nie ma go wcale. A może być różnie. I dopóki się samej nie zrobi to za cholerę nie wiesz jak będzie u Ciebie.