reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć! Zapraszam dziewczyny które mają nadzieję na 2 kreski w lutym. Miejmy nadzieję, że dostaniemy piękny prezent na walentynki w postaci 2 kresek :)
Zapraszam do wpisywania się na konkretny dzień :)

1.02 @INKA1990 @xxx-xxx 🐵
2.02 @Ladycarooo 🚫 @Azi93 🐵 @Karola270984

4.02 @Kamilka12 @Jaxtoxja
5.02 @MPAnia
6.02 @pluto_nova
7.02 @mollyn95 @Myńka
8.02 @AScarlett

12.02 @Blondynka w sieci

16.02 @Nantes

18.02 @Bibi89
19.02 @coca
20.02 @hachette

26.02 @Moonstone

Legenda:
⏸️ - pozytywny test
🐵 - okres
🚫 - brak okresu, test negatywny
Tu chyba jeszcze @INKA1990 dwie kreseczki powinny być 🤭

reklama
Dzisiaj jakies lekko różowe plamienie mi się zaczelo... dziwne, bo jeszcze 11 dni do @. Zastanawiam się czy to może być plamienie implantacyjne, ale dopiero 6dpo wiec moze sobie wkręcam...

Mam pytanie do kobitek testujących testami owu.. jeśli aplikacja wyznaczyła mi (high) to już pozytyw czy dopiero jak znaznaczy peak? Dzis 21dc i dopiero widać grube wyraźne krechy juz musiałam dokupić druga turę testów 🤣🤣 także myślę że jednak @ nie bedzie 8.02...

reklama
Mam pytanie do kobitek testujących testami owu.. jeśli aplikacja wyznaczyła mi (high) to już pozytyw czy dopiero jak znaznaczy peak? Dzis 21dc i dopiero widać grube wyraźne krechy juz musiałam dokupić druga turę testów 🤣🤣 także myślę że jednak @ nie bedzie 8.02...
Ja wyczytalam ze owu jest po ok 24-36 godzinach od pozytywu na tescie. Jak wklepie pozytyw w apke owu to mi wyznacza owulacje na dzień następny.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry