Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Życzę żeby Ci się udałoJ mam urodziny równo za miesiąc, tez chce taki prezent !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Życzę żeby Ci się udałoJ mam urodziny równo za miesiąc, tez chce taki prezent !
Gratulacje! W którym cyklu się udało?Dzisiaj mój 31 dzień cyklu i dostałam najpiękniejszy prezent urodzinowy - dwie kreski
Nie obyło się bez przygód bo pierwszy test był nieważny (żadna kreska się nie pojawiła), więcej testów nie miałam a że jestem na kwarantannie to musiałam kombinować kto mi kolejny test przywiezieDostałam zapas 3 testów, pierwszy jest pozytywny, kolejne zrobię jutro i pojutrze ale wynik już mam
Cieszę się niesamowicie, w tym cyklu od początku miałam przeczucie że się udało, już drugi tydzień czuje dziwny ucisk w podbrzuszu.
Nie mogę się na niczym skupić, ciasto urodzinowe będzie gotowe dopiero na wieczór
Zobacz załącznik 1365617
Jestem szczęściarą bo już w drugim cykluGratulacje! W którym cyklu się udało?
ZazdroszczęJestem szczęściarą bo już w drugim cykluMój narzeczony panikował gdy w pierwszym cyklu się nie udało, nie wiem co byłoby dalej
piękne kreseczki! Wspaniały prezent na urodzinyDzisiaj mój 31 dzień cyklu i dostałam najpiękniejszy prezent urodzinowy - dwie kreski
Nie obyło się bez przygód bo pierwszy test był nieważny (żadna kreska się nie pojawiła), więcej testów nie miałam a że jestem na kwarantannie to musiałam kombinować kto mi kolejny test przywiezieDostałam zapas 3 testów, pierwszy jest pozytywny, kolejne zrobię jutro i pojutrze ale wynik już mam
Cieszę się niesamowicie, w tym cyklu od początku miałam przeczucie że się udało, już drugi tydzień czuje dziwny ucisk w podbrzuszu.
Nie mogę się na niczym skupić, ciasto urodzinowe będzie gotowe dopiero na wieczór
Zobacz załącznik 1365617
@Kamilka12 chyba w poprzednią sobotę pisała że dostala @Dzisiaj jeszcze @Kamilka12 miała testować - trzymam kciuki!
No a u mnie dzisiaj @ przyszła drugi raz w tym miesiącu bo pierwsza była 02.01... miała być 4 lutego dopiero zawsze minimum 32 dni cykle a teraz kurde jak w książce 28 ... Eh irytacja i zaskoczenie sięgają zenitu dziś....![]()