Kamilad
Fanka BB :)
To przez Walentynki, mówię CiPiąteczka! Ja tez
Nie wiem co.mnie podkusiło testować 8 dpo![]()
Ale nie tracę nadziei, za dwa dni znowu siknę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To przez Walentynki, mówię CiPiąteczka! Ja tez
Nie wiem co.mnie podkusiło testować 8 dpo![]()
Tak tak ja do piątku pewnie codziennie będę robic testTo przez Walentynki, mówię Cibo ja głupia też dzisiaj zatestowalam i nie wiem na co liczyłam 8dpo, chyba na cud
Ale nie tracę nadziei, za dwa dni znowu siknę![]()
Ja z moim zapasem też mam taki planTak tak ja do piątku pewnie codziennie będę robic test![]()
No właśnie a ja mam tylko dwa testy więc nie będę szalećJa z moim zapasem też mam taki plan![]()
Nie mam żadnego, bo by się nie uchowałyJa przez was chce już testować a jestem 2dpoa i dodam że mam jeden test
Ja tez dzisiaj testowalam i tez biel ( 24dc).To przez Walentynki, mówię Cibo ja głupia też dzisiaj zatestowalam i nie wiem na co liczyłam 8dpo, chyba na cud
Ale nie tracę nadziei, za dwa dni znowu siknę![]()
Na początku miesiąca, po biochemie, miałam takie samo podejście, a teraz mam podejście, ze i tak się nie udało, bo za mało seksu było, więc przynajmniej w miarę spokojna jestem. I… to pierwszy cykl, w którym się nie doszukuje objawów (puka w niemalowane)To wyglada na to że jeszcze chwila
Plamieniem takim bym się nie przejmowała.
Ja po poronieniu jestem tak bardzo nastawiona na to by się udało że pierwszy raz będę naprawdę zdołowana jak zobaczę biel…![]()
No ja też jestem dzisiaj 24dcJa tez dzisiaj testowalam i tez biel ( 24dc).
Brzuch mnie juz zaczyna krecic jak na okres :/
U mnie tez taki bonusik Walentynkowy w postaci testu owu❤U mnie dziś walentynkowy prezent, dwie grube kreski na teście owulacyjnym![]()