Kamilad
Fanka BB :)
No ja dla męża nic nie mam, stąd stwierdziłam że siknę, a nóż się udaWiem wiemmyslalam ze bedzie prezent na walentynki, dobrze że chociaż czekoladki kupiłam bo rano o 9 zawitał u mnie kurier z kwiatami
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja dla męża nic nie mam, stąd stwierdziłam że siknę, a nóż się udaWiem wiemmyslalam ze bedzie prezent na walentynki, dobrze że chociaż czekoladki kupiłam bo rano o 9 zawitał u mnie kurier z kwiatami
![]()
+/- 4.02. Byłam wczesniej u gina i potwierdzał, ze jest pecherzyk.Robilam testy owu ale one mi wychodzily praktycznie identyczneBardzo mi przykro, że Cię to spotkało. A masz pewność kiedy była owulacja w tym cyklu?
Hej, ja tak miałam w poprzednim cyklu! Co prawda biochem ale byloTrzymajmy się powiedzenia, że lepiej raz a dobrze![]()
Trzymam kciuki+/- 4.02. Byłam wczesniej u gina i potwierdzał, ze jest pecherzyk.Robilam testy owu ale one mi wychodzily praktycznie identyczneZ seksami działalismy juz od 30.01 i tak caly tydzien z 2 przewami jednodniowymi.
Mam jeszcze 4 dnizobaczymy
DziękiTrzymam kciuki![]()
Heh, moja przyjaciółka tak miała, że właśnie czuła się jak na okres i cały czas latała do toalety, mimo że już wiedziała że jest w ciążyDziękiwiem, ze ciąża u mnie bedzie bardzo nerwowa i bede latac co 5 min do gina z uwagi na moja historie ale ciaza to teraz jedyne lekarstwo jakie moze mi sie przytrafic
A teraz latam co 5 min czy to juz @ hahaha![]()
Powiem ci że jak zaszłam w ciążę to miałam dobrego ginekologa jednak wizyty były co miesiąc, to od początku chodziłam co tydzień/dwa tygodnie do innego ginekologa aby sprawdzić czy wszystko jest ok dodatkowo wykupiłam detektor tętna płoduDziękiwiem, ze ciąża u mnie bedzie bardzo nerwowa i bede latac co 5 min do gina z uwagi na moja historie ale ciaza to teraz jedyne lekarstwo jakie moze mi sie przytrafic
A teraz latam co 5 min czy to juz @ hahaha![]()
Ja chodzilam do jednego. Najpierw co 2 tyg, a potem juz co mc. Ale jak zajde to bede chodzic tez do dwochPowiem ci że jak zaszłam w ciążę to miałam dobrego ginekologa jednak wizyty były co miesiąc, to od początku chodziłam co tydzień/dwa tygodnie do innego ginekologa aby sprawdzić czy wszystko jest ok dodatkowo wykupiłam detektor tętna płoduI tak chodziłam do lekarzy do 7 miesiąca dopiero wtedy wyluzowałam
dobrze że miałam prywatną opiekę zdrowotną bo inaczej bym zbankrutowała
Haha tylko to uzależniaJa chodzilam do jednego. Najpierw co 2 tyg, a potem juz co mc. Ale jak zajde to bede chodzic tez do dwochtak aby caly czas miec kontrole.
U mnie dziecko zylo do konca ale moze namowilas mnie na ten detektor hahahha. Najlepiej caly sprzet do usg poprosze![]()