Nantes
Fanka BB :)
To może oszczędzę sobie rozczarowania i połudzę się jeszcze chwile10 dpo może już coś wyjść ale nie da 100% pewności
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może oszczędzę sobie rozczarowania i połudzę się jeszcze chwile10 dpo może już coś wyjść ale nie da 100% pewności
Zrobisz 10dpo będę i jak nie wyjdzie to i tak bedziesz testowacpytanko mam, chyba nie będę się dalej katować i czekać i przy okazji badania tsh zrobię betę, Ale pytanie brzmi czy 10 dpo coś wyjdzie ? A jak nie wyjdzie to czy cykl przekreślony czy dalej testować ?![]()
Ja robiłam nie raz 10 dpo jak było blisko zera to się już do @ choć nie łudziłam... Co kto woliTo może oszczędzę sobie rozczarowania i połudzę się jeszcze chwile![]()
Oj niekoniecznie dla mnie beta 10 dpo ucinała nadzieję i 4 dni do @ były już spokojneZrobisz 10dpo będę i jak nie wyjdzie to i tak bedziesz testowacprzecież my tutaj kochamy się tak katować
![]()
Właśnie tego się obawiam !!!! Ale my to jesteśmy wytrwaleZrobisz 10dpo będę i jak nie wyjdzie to i tak bedziesz testowacprzecież my tutaj kochamy się tak katować
![]()
Mi dziś już ta pewność przeszła ale jadę od piątku z testamiJa mialam testować dopiero w piątek a jadę juz od poniedziałkubo przecież to TEN cykl
![]()
Kiedy masz deadline?Mi dziś już ta pewność przeszła ale jadę od piątku z testami![]()
Sobota lub niedzielaKiedy masz deadline?![]()