stella33
Fanka BB :)
Mokra w sensie śluzu czy czujesz się spocona ?Dobrze się czuje, mam uczucie jakbym ciągle była mokra a tak poza tym nicale w pierwszej ciąży też tak miałam dopiero 6 tygodniu się zaczęło (oby tutaj tak nie było)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mokra w sensie śluzu czy czujesz się spocona ?Dobrze się czuje, mam uczucie jakbym ciągle była mokra a tak poza tym nicale w pierwszej ciąży też tak miałam dopiero 6 tygodniu się zaczęło (oby tutaj tak nie było)
Tak naprawdę tylko te pierwsze przyrosty są takie imponujące bo wartości maleńkie. Później przyrost bardzo spada i ten średni jest na poziomie około 100%. Wiadomo, że może być jeszcze na początku wyższy, ale ja dla własnego spokoju nie nastawiałaby się na więcej niż 200% bo to i tak
Tak śluzuMokra w sensie śluzu czy czujesz się spocona ?a jak piersi, brzuch? Jakaś wyraźna różnica od czasu kiedy byłaś przed @?
Jak dla mnie wizyta bezsensu, bo zarodek widac od bety zazwyczaj po 1500 niz 1000. Ale jeśli czujesz taka potrzebe to dobrze.Tak dlatego napisałam że jeśli nadal będzie na takim poziomie to będzie coś widział![]()
Napisałam do mojego lekarza, zobaczymy co powieJak dla mnie wizyta bezsensu, bo zarodek widac od bety zazwyczaj po 1500 niz 1000. Ale jeśli czujesz taka potrzebe to dobrze.
Trzymam kciuki za prawidłową ciaze, gratulacje.
Przecież nie staracie się o dziecko więc jak miałabyś zobaczyć ?Ja jestem ciekawa czy covid wpływa na płodność . W styczniu miałam wiec zobaczymy
8 dni do okresu na 1 miejscu test ma potwierdzić moje przypuszczenia.Mnie by bardziej stresowały niepewne testy niż wynik bety który dałby pewny obraz sytuacji ale jak chxeszczekamy na kolejne zdjęcia!
Ja miałam w lutym a zaszłamJa jestem ciekawa czy covid wpływa na płodność . W styczniu miałam wiec zobaczymy