trinida
Fanka BB :)
Szkoda myślałam że jednak się udaZatestowałam.. nie mam silnej woli. Jedna krecha, czekam na okres.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda myślałam że jednak się udaZatestowałam.. nie mam silnej woli. Jedna krecha, czekam na okres.![]()
ja zamówiłam właśnie testy owulacyjne, chcę sprawdzić mój cykl, bo możliwe, że owulacja jest później niż ból owulacyjny i dlatego w tym cyklu nic z tego nie wyszło + dwa razy chora ..
Od którego dnia zacząć je robić?
ja teżSzkoda myślałam że jednak się uda
DziękujęJeżeli dopiero startujesz to ja uważam, że najlepiej szybko zacząć tj. po miesiączce (choć ulotka chyba mówi o 10dc) i robić nawet z 2-3 dziennie, tylko pamiętać o tym, żeby nie pić i że nie robi ich się z pierwszego moczu. Bo czasem trudno jest wyłapać pik - no i jednak najlepiej ten seks, żeby tak czy siak był ten co 3 dzień, bo np. u mnie mega mocna kreska była w niedzielę i poniedziałek, nawet apka się wahała, który uznać za najwyższy, ja bym chyba uznała ten poniedziałkowy, a wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że owulacja musiała być w niedzielę - czyli u mnie pik jest w dniu/dzień po owulacji![]()
Bardzo ładny progesteronA ja właśnie dostałam wyniki proga...wg mnie owulka była 5 dni temu...Zobacz załącznik 1688148
Oczywiście że tak , ale jeżeli staram się o dziecko to biorę również pod uwagę to że mogło się udać i uważam na leki , które biorę . Wydaje mi się , że jest to odpowiedzialne. Nie rozumiem też trochę dlaczego tak Pani za wszelką cenę próbuje moją sytuację porównać do swojej . Nie twierdzę , że się udało ale biorę to pod uwagę więc biorąc leki upewniam się , że są one odpowiednieU mnie z 1 i 2 udało się w też bez problemu.
Z 3 w dopiero w 6 cyklu i skończyło się ciąża pozamaciczna.
A na 4 czekałam prawie 2 lata
Życie pisze nam różne scenariusze
No taki to ja miałam w 5 tyg ciazyBardzo ładny progesteron