6 bobasTwój drugi bobas? Duża różnica będzie?

Dwójka najmłodsza ma 3 i 6

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 bobasTwój drugi bobas? Duża różnica będzie?
Nie, nie zdążyłam w sumie, jedynie owulke sobie potwierdziłam badaniem progesteronu.ale nie robiłaś żadnych testów owulacyjnych, monitoringu?
u mnie w pierwszym cyklu, ale biochemiczna i serduszko boli dalejteraz choróbska, mam nadzieję, że do 3 razy sztuka
![]()
Ale ja tu z Wami dziewczyny jeszcze chwilę będę, chociaż do drugiego testu, trochę szkoda będzie opuszczać, jako że termin na granicy, to mam nadzieję spotkać się też z kimś na listopadowych
Trzymam kciuki!
O uff to jeszcze trochęZasada zawsze była taka, że do końca wątku miesięcznego czyli w tym przypadku lutowegona luzaczku sobie też tu siedzisz
![]()
Mówiłam wczoraj sikaj na patyka bo to już taka kreska prawilna a nie duszek
Dobra, dobra to już koniec produkcjiPolecam się na przyszłość![]()
To będzie 6 dziecko ?Dobra, dobra to już koniec produkcji
Ps. Przy 4 też tak pamiętam mowilam![]()
Dobra, do czegoś Wam się przyznam, wczoraj sikałam i było biało! SerioMówiłam wczoraj sikaj na patyka bo to już taka kreska prawilna a nie duszek
Gratuluję![]()
Ja też tak myślałam po trzecimDobra, dobra to już koniec produkcji
Ps. Przy 4 też tak pamiętam mowilam![]()