MamaR
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego się trzymamTak szczerze, to badania mówią że czym szybsza implantacja tym lepiej i generalnie 10dpo to tak naprawdę najlepiej max. Wiadomo, że jak od wszystkiego są wyjątki od reguły, ale u mnie 12 czy 13dpo - pozamaciczna.
6-7dpo - prawidłowa ciąża![]()
Gratulacje !
Dlatego nie ufam miejscowemu u którego byłam, od razu napisałam do dr Janowca i poprosiłam o termin na cito, jadę właśnie, trasa ponad 180km, 2,5h drogi, ale tylko jego diagnozie ufam. Myślę, że ten z Rzeszowa wróżył z fusów, może będzie pm, może nie, endo za cienkie na ciążę, no wie pani obserwować badać hcg, a jakby jednak było ok to na wszelki brać luteinetak się zestresowałam, że może tym stresem sobie zaszkodziłam.
Ale powiem Wam, że muszę u siebie znaleźć przyzwoitego lekarza, bo po pierwsze nie zawsze uda się umówić na kontrolę do barskiej clinic, po drugie mam kawal drogi... zapytam dzisiaj doktora co robić jeśli uda mi się zajść ponownie czy kogoś zaufanego tu zna... a taka miałam nadzieję po leczeniu i histeroskopii, że zaskoczę... ale będę walczyć. W pon Beta spadła do 46, dziś powinna być już bardzo niska, ale nie plamie, nic nie czuje w zasadzie.
Sorki za mój długi postto forum jest moją ostoją ostatnio.
Gratuluję ciąż
Ja zastrzyk w piątek 14 dzien cyklu .
Ostatni sex w niedzielę bo mąż się pochorował. W poniedziałek byłam pękły wszystkie 3 .biorę duphaston a cycki mnie bolą od niego chyba bo nigdy tsk nie miałam.
Teraz czekamy
Dopiero 12 dni po zastrzyku.Kiedy planujesz testować?
Matko, bosko Ty masz szansę nawet na trojaczkiale się jaram
Dopiero 12 dni po zastrzyku.
Będę testować .bo od poniedziałku jadę z synem na zabieg do poznania .czyli 26 dopiero .okres powinnien byc 28
Trochę ciężko będzie testować w szpitalu