• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Wlasnie skończyłam oglądać i jeśli któraś z Was ma Netflix to polecam...Kopenhaska historia miłosna. A tak poza tym to oczywiście test zrobię jutro ale sama nie wiem czy wolałabym w tej sytuacji żeby był pozytywny czy negatywny. Pokłóciliśmy się okropnie i A. od tygodnia jest u rodziców. Myślę nad zakończeniem tego związku i jeśli tak będzie to pożegnam się ze staraczkami ale będę poczytywać 🫣

Wlasnie skończyłam oglądać i jeśli któraś z Was ma Netflix to polecam...Kopenhaska historia miłosna. A tak poza tym to oczywiście test zrobię jutro ale sama nie wiem czy wolałabym w tej sytuacji żeby był pozytywny czy negatywny. Pokłóciliśmy się okropnie i A. od tygodnia jest u rodziców. Myślę nad zakończeniem tego związku i jeśli tak będzie to pożegnam się ze staraczkami ale będę poczytywać 🫣
O coś poważnego poszło, że aż tak? Czy przelewa się czara goryczy?

Też mam takie myśli co do mojego. Ale nie zrobię tego dzieciom. Nie teraz.

O coś poważnego poszło, że aż tak? Czy przelewa się czara goryczy?
Przelała się czara goryczy. Mam dość manipulacji i mówienia mi co mi wolno a co nie. Zodiakalne wodniki zrozumieniają a poza tym co miesiąc twierdzi że źle wychowałam syna gdzie wszyscy wkoło go chwalą( sąsiadki, rodzice, moi znajomi, nauczyciele itd.) to coś tu nie halo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry