penguinlicious
Moderator
@niezapominajka876 co z Tymi Twoimi wynikami no?? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie ma no. Będą pewnie rano. Psychicznie mnie to wykończy, to ostatni raz z Alabem.@niezapominajka876 co z Tymi Twoimi wynikami no??![]()
A wiesz, że ja kiedyś tak odswiezalam wyniki z wit d I się okazało że tam jest jakoś dziwnie i ja coś źle robiłam, a te wyniki już dawno były...masz aple alabu czy na stronie sprawdzasz wpisując kod ?No nie ma no. Będą pewnie rano. Psychicznie mnie to wykończy, to ostatni raz z Alabem.![]()
Na stronie, dodałam sobie do swojego konta i odświeżam, ale wchodzę też przez inną stronę bez konta i też nie ma.A wiesz, że ja kiedyś tak odswiezalam wyniki z wit d I się okazało że tam jest jakoś dziwnie i ja coś źle robiłam, a te wyniki już dawno były...masz aple alabu czy na stronie sprawdzasz wpisując kod ?
A jakie badania robiłaś dokładnie? Ja ci spróbuję powiedzieć ile ja czekałam na LeidenaDziewczyny ile czekałyście na wynik na trombofilię?
I czy lekarz ginekolog będzie umiał odczytać te wyniki ?
Pytam się bo pierwszy raz je robiłam
Trombofilia rozszerzona bo drugi biochem w ciągu 3 cykli I może tam jest problem nie wiem już sama .A jakie badania robiłaś dokładnie? Ja ci spróbuję powiedzieć ile ja czekałam na Leidena
Patrząc na stare badania to na samego Leidena kilka dni dosłownie czekałam ale jak robiłaś w jakimś pakiecie to nie wiem. Może być to dobry trop bo u mnie w pierwszym cyklu starań biochem, drugi cykl biochem, trzeci cykl zaczęłam brać acard i heparynę i ciąża zdrowa donoszona. Trzymam kciuki żebyś szybko znalazła problem i mogła zacząć brać odpowiednie lekiTrombofilia rozszerzona bo drugi biochem w ciągu 3 cykli I może tam jest problem nie wiem już sama .
Została tylko drożność mi .
Chodz tą ciąża jest beta 10 a progesteron 1 i okres więc zaś to samo .