reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
No nie ma no. Będą pewnie rano. Psychicznie mnie to wykończy, to ostatni raz z Alabem. 🥲
A wiesz, że ja kiedyś tak odswiezalam wyniki z wit d I się okazało że tam jest jakoś dziwnie i ja coś źle robiłam, a te wyniki już dawno były...masz aple alabu czy na stronie sprawdzasz wpisując kod ?

A wiesz, że ja kiedyś tak odswiezalam wyniki z wit d I się okazało że tam jest jakoś dziwnie i ja coś źle robiłam, a te wyniki już dawno były...masz aple alabu czy na stronie sprawdzasz wpisując kod ?
Na stronie, dodałam sobie do swojego konta i odświeżam, ale wchodzę też przez inną stronę bez konta i też nie ma.

Cześć dziewczyny, podglądałam Was troszkę na styczniowych kreskach i wkoncu się zdecydowałam napisać tutaj (ku mojemu zdziwieniu miałam już konto założone przy pierwszej ciąży ale nie wchodziłam wtedy na forum). Moja historia jest taka, że 5 lat temu po dwóch biochemach okazało się że mam mutacje Leiden i na lekach udało mi się urodzić córkę i teraz zachciało nam się drugiego dziecka, mam 35 lat. Staramy się trzeci cykl i wg USG miałam jakoś w niedzielę owulację więc dzisiaj jest 9dpo i coś mnie tknęło i zrobiłam rano test i wyszła mi druga kreseczka nieśmiała ale po upływie czasu więc niby się nie liczy, zrobiłam drugi i też mi wyszła druga taka blada ale też nie po 3 min tylko bardziej po 5/7. Poszłam na betę i wynik 5,08 i sama już nie wiem. Wg ost miesiączki byłoby dzisiaj tydzień 3+0. Testuję tak wcześnie bo muszę zacząć brać heparynę więc chce ta ewentualną ciążę szybko wyłapać. Ale już zgłupiałam 🙈
Przy okazji jak coś potrzebujecie związanego z Leidenem/trombofilie to postaram się pomóc

A jakie badania robiłaś dokładnie? Ja ci spróbuję powiedzieć ile ja czekałam na Leidena
Trombofilia rozszerzona bo drugi biochem w ciągu 3 cykli I może tam jest problem nie wiem już sama .
Została tylko drożność mi .
Chodz tą ciąża jest beta 10 a progesteron 1 i okres więc zaś to samo .

reklama
Trombofilia rozszerzona bo drugi biochem w ciągu 3 cykli I może tam jest problem nie wiem już sama .
Została tylko drożność mi .
Chodz tą ciąża jest beta 10 a progesteron 1 i okres więc zaś to samo .
Patrząc na stare badania to na samego Leidena kilka dni dosłownie czekałam ale jak robiłaś w jakimś pakiecie to nie wiem. Może być to dobry trop bo u mnie w pierwszym cyklu starań biochem, drugi cykl biochem, trzeci cykl zaczęłam brać acard i heparynę i ciąża zdrowa donoszona. Trzymam kciuki żebyś szybko znalazła problem i mogła zacząć brać odpowiednie leki 😊

Do góry