U
reklama
penguinlicious
Moderator
Super! WpisujęWczoraj wymiotowałam i czułam się jakbym miała kaca, no i ciągłe bóle brzucha jak na okres.
Dzisiaj 13dpo, rano zrobiłam test.
Od razu poleciałam na betę.
Niby się cieszę, ale po dwóch stratach na razie jestem sceptyczna.
Zobaczymy.
penguinlicious
Moderator
Ból piersi to najczęściej objaw rosnącego progesteronu, więc wystarczy że była owulacja, żeby bolały bez ciążyBo generalnie objawy ciąży i okresu są takie samemnie co miesiąc strasznie bolą piersi,nawet zdarza się nieraz że wymiotuje
więc chyba dla mnie jedynym objawem ciąży będzie pozytywny test ciążowy
![]()
poziomkowa00
Fanka BB :)
Ja to wiem,dlatego nie jest to dla mnie objawem tego czy w danym cyklu się udało czy nie.bo tak samo bolą mnie przed okresem i tak samo bolały przy biochemieBól piersi to najczęściej objaw rosnącego progesteronu, więc wystarczy że była owulacja, żeby bolały bez ciążyMi na przykład tuż przed okresem odchodzi jak ręką odjął, bo po prostu spadł progesteron.
callina
Gratulacje!Wczoraj wymiotowałam i czułam się jakbym miała kaca, no i ciągłe bóle brzucha jak na okres.
Dzisiaj 13dpo, rano zrobiłam test.
Od razu poleciałam na betę.
Niby się cieszę, ale po dwóch stratach na razie jestem sceptyczna.
Zobaczymy.
Bóle brzucha jak na okres dalej się utrzymują?
Właśnie chyba coś takiego mam teraz, piersi bola od niedzieli mocno, więc jest szansa, że jestem po owulacji? Tak coś czuję właśnie....że była w weekend..Ból piersi to najczęściej objaw rosnącego progesteronu, więc wystarczy że była owulacja, żeby bolały bez ciążyMi na przykład tuż przed okresem odchodzi jak ręką odjął, bo po prostu spadł progesteron.
trinida
Jak się dzisiaj czujesz ?Gratulacje!
Bóle brzucha jak na okres dalej się utrzymują?
reklama
callina
Do mnie pytanie czy do kate.morgan?
Jak się dzisiaj czujesz ?
Podziel się: