Ale ta kreska jest nawet w złym miejscu wydaje mi się...Kupiłam dziś przez przypadek test domowy ale z krwi. No i wyszła mi druga kreska ale tylko jej częśćRobił ktoś te testy ? Opinie słabe to ma i wogole tu się daje sporą ilość krwi z palca a potem to się zakrapla czynnikiem. Jutro i tak pójdę zbadać progesteron to betę zaznaczę ale zrobiłam z ciekawości :-)
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Kupiłam dziś przez przypadek test domowy ale z krwi. No i wyszła mi druga kreska ale tylko jej częśćRobił ktoś te testy ? Opinie słabe to ma i wogole tu się daje sporą ilość krwi z palca a potem to się zakrapla czynnikiem. Jutro i tak pójdę zbadać progesteron to betę zaznaczę ale zrobiłam z ciekawości :-)
Nie robiłam, ale nie spotkałam się tutaj na forum by kiedykolwiek były negatywne. Zawsze same pozytywy - oczywiście bez ciąży.
Szczególnie, że nie oszukujmy się jeżeli w sobotę miałaś proga coś koło 2, a w poniedziałek 3. To raczej owulacja była w niedzielę. A mamy wtorek.
Śmiechy, śmiechami ale szanujmy się. Żaden test nie wyjdzie pozytywny 2dpo.
callina
W którym tygodniu poroniłaś?Hej. Ja poproszę 25.02
.
w październiku 2 kreski. pierwsza beta pozytywna, kolejne dwie coraz mniejsze- biochemiczna…
MamaR
Jeśli faktycznie owulacja była w niedzielę to wtedy nawet sexow nie byłoNie robiłam, ale nie spotkałam się tutaj na forum by kiedykolwiek były negatywne. Zawsze same pozytywy - oczywiście bez ciąży.
Szczególnie, że nie oszukujmy się jeżeli w sobotę miałaś proga coś koło 2, a w poniedziałek 3. To raczej owulacja była w niedzielę. A mamy wtorek.
Śmiechy, śmiechami ale szanujmy się. Żaden test nie wyjdzie pozytywny 2dpo.
olka11135
A kiedy najwcześniej po owulce można próbować testować? Te 10 dni minimum?
8dpo ale z dużą rezerwą.
Tak sensownie 10dpo
P
paola121214
Gość
Ja jutro wybiream się do ginekologa.
Zobaczymy co powie na te mutacje z trombofilii .
Zobaczymy jak moje jajeczka urósły
Ile ich jest
.
Zobaczymy co powie na te mutacje z trombofilii .
Zobaczymy jak moje jajeczka urósły
Ile ich jest
.
callina
Właśnie mi się przypomniało, że zaraz po owulacji miałam przez 5 dni grypę jelitową... taką okropną, że aż mnie flaki bolały jak dotykałam ręką
w życiu tak nie miałam!
I właśnie myślę, że przez to też raczej mogło się nie udać jak mój organizm taki osłabiony...
I właśnie myślę, że przez to też raczej mogło się nie udać jak mój organizm taki osłabiony...
reklama
trinida
Dokładnie 10dpo to takie minimum żeby coś już mogło się pojawićA kiedy najwcześniej po owulce można próbować testować? Te 10 dni minimum?
Podziel się: