reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Piękny byś miała prezent na walentynki.

Są już moje wyniki, ciąży nie ma a progesteron od poniedziałku z 3.8 urósł do 6.14 🫣 W piątek powtórzę jak okres nie przyjdzie 🤣
Ale wiesz że w piątek na 99,99% nie będziesz miała okresu, nie? Zrobiłaś trzy bety w przeciągu kilku dni na których progesteron powoli rosnie, więc można domniemywać że jesteś dopiero co po owulacji. Więc okres (jeśli w ogóle przyjdzie) to będzie dopiero za conajmniej tydzien :) z ciekawości czemu chcesz jeszcze robić progesteron w piątek? I dzień cyklu już tu nie ma znaczenia :)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj jestem zm czona bo byłam w pracy ;(.
Zgadza dzisiaj zaczęła się pokazywać i odbijanie się po wszystkim.
Wypiłam dzisiaj hektolitry wody.
Zrobiłam test o czułości 10 I 25 . Na 10 ładna kreska a na 25 zaczyna się pojawiać wczoraj jeszcze nic nie było widać więc myślę że beta rośnie. Czuję się jak 100 lat za wszystkimi bez możliwości pójścia do lab I zbadania bety ehhh co za kraj. Brzuch jeszcze pobolewa ale to delikatnie . Spać chce mi się cały czas i jestem mega nerwowa.
Moim marzeniem jest teraz przelezec do 12 tyg i nic nie robić do póki nie dowiem się że już Miesiąc i jest wszystko ok.
A Ty jak się czujesz kochana ?
Nie korci cię zrobić test ?
A który jest u ciebie dzień cyklu?
Jestem solidarna z tobą i też nie idę robić bety 🤭
A tak serio to kusi w cholerę.. i zrobienie testu i bety, ale wiem, że okres może przyjść lada chwila więc grzecznie czekam. 🤭

A co do tego jak się czuje? Muli mnie cały dzień i pobolewa brzuch jak na okres. Ale mniej odczuwam brzuch niż wczoraj. Mdłości większe. Jak jem to mi lepiej 🤣
Ale może po prostu sobie coś wkręcam. Ale no czuję taką gulę w gardle cały czas..

reklama
A który jest u ciebie dzień cyklu?
Jestem solidarna z tobą i też nie idę robić bety 🤭
A tak serio to kusi w cholerę.. i zrobienie testu i bety, ale wiem, że okres może przyjść lada chwila więc grzecznie czekam. 🤭

A co do tego jak się czuje? Muli mnie cały dzień i pobolewa brzuch jak na okres. Ale mniej odczuwam brzuch niż wczoraj. Mdłości większe. Jak jem to mi lepiej 🤣
Ale może po prostu sobie coś wkręcam. Ale no czuję taką gulę w gardle cały czas..
U mnie dzisiaj jest 25dc
Właśnie ta nieświadomość czy się udało czy nie napędza wszystkie symptomy. Ja bym zrobila dzisiaj test najczulszy tak na chłodno i zobaczyła co to będzie .

Do góry