Aga993
Fanka BB :)
@penguinlicious mam nadzieję, że jednak wszystko będzie ok 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym koniecznie o USG poprosiła. Bo oni mogą Cię namawiać na inseminację by kasa się zgadzała a jak faktycznie jest już po owulacji to szkoda i Ciebie i mezaWłaśnie podobno nie. Pytałam o to fckathy i napisała mi, że nie robią przed. Więc pojadę tam jutro z mężem rano (mimo, że mówili że mamy przyjechać osobno w odstępie 2h) i powiem jak to wygląda. Bez sensu, żeby oddawał próbkę, jak to i tak nie ma szans.
Jestem wściekła i rozżalona.
Robimy to na NFZ. Z tego, co czytałam, to w prywatnych klinikach normą jest USG jeszcze w dniu IUIJa bym koniecznie o USG poprosiła. Bo oni mogą Cię namawiać na inseminację by kasa się zgadzała a jak faktycznie jest już po owulacji to szkoda i Ciebie i meza![]()
Myślę, że już jest pik, działajcieMyślicie,że ten ostatni to już będzie pik ? Dziś mam 12dc,test z godz 10.reszta z poprzednich dni.
Nie dziwię Ci się… też bym była. Kolejny miesiąc… przytulam.Właśnie podobno nie. Pytałam o to fckathy i napisała mi, że nie robią przed. Więc pojadę tam jutro z mężem rano (mimo, że mówili że mamy przyjechać osobno w odstępie 2h) i powiem jak to wygląda. Bez sensu, żeby oddawał próbkę, jak to i tak nie ma szans.
Jestem wściekła i rozżalona.
Też bym była. Oby twoje obawy się nie sprawiły. Idź od razu z mężem o wyjaśnij sytuację. Trzymam kciuki.Jestem wściekła i rozżalona.
Ja bym nie grzebałaDziewczyny a skąd kupowalyscie te zioła ojca sroki? Zastanawiam się już od jakiegoś czasu nad nimi, tylko ja w sumie mam regularne cykle, owulację też występują. Myślicie, że spróbować?
Nie wiem czy się nie mylę,ale żeby miesiączka przyszła musisz odstawić duphaston bo to sztuczny progesteron.najlepiej chyba zrobić betę z krwi i jeśli będzie negatywna to go odstawić.ale jeśli się mylę,to niech mnie ktoś poprawiDziś powinien zacząć mi się okres (26dc). Zazwyczaj cykle trwają 24-25 dni. Od 16dc do 25dc brałam duphaston. Nic nie zapowiada, że zbliża się. Jeśli w trakcie dnia okres się nie pojawi to dopiero wieczorem będę mogła zrobić kolejny już test. Ostatni dwa dni temu wyszedł negatywny i odpuściłam. Jeśli coś byłoby na rzeczy to myślicie, że nie powinnam przestawać brać duphaston?
Trzymam kciukiRobimy to na NFZ. Z tego, co czytałam, to w prywatnych klinikach normą jest USG jeszcze w dniu IUIAle i tak zamierzam tak zrobić.