reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Ahhh strasznie się nakręciłam że tym razem się uda. Owulacja potwierdzona, seksów było sporo ale niestety. Dziś powinna przyjść 🐒 i już nie mogę się jej doczekać żeby zacząć nowy cykl - może tym razem zaskoczy ☺️
A co do skrajnych emocji rozumiem totalnie. Wiem że są pary które starają się o wiele dłużej niż my, ale to przykre kiedy ciągle się nie udaje. W przyszłym tygodniu jestem umówiona z koleżanką na babski wieczór i dowiedziałam się że jest w ciąży.
I ogólnie bardzo się cieszę, bo też już starała się jakiś czas i trochę przeszła. Tylko, że jednocześnie jest mi przykro, że mi znów się nie udało.
Aleee tak jak mówicie, czas poprawić koronę i walczyć dalej 💪🏻
Chyba miałyśmy testować tego samego dnia nawet, też byłam nakręcona i naprawdę wierzyłam, że w tym cyklu się udało. Okres mi się już spóźnia (zrobiłam dziś rano jeszcze test i biało). Dostałam duphaston na regulacje i może to on mi tak wydłużył cykl, ale też już czekam na okres jak nigdy.
Już nawet sprawdzałam datę porodu jaka by była gdyby się udało w styczniu i to byłby 1 dzień po moich urodzinach... Myślałam, że to nie przypadek😟

Czy 95 w nazwie to Twój rok urodzenia?

reklama
Chyba miałyśmy testować tego samego dnia nawet, też byłam nakręcona i naprawdę wierzyłam, że w tym cyklu się udało. Okres mi się już spóźnia (zrobiłam dziś rano jeszcze test i biało). Dostałam duphaston na regulacje i może to on mi tak wydłużył cykl, ale też już czekam na okres jak nigdy.
Już nawet sprawdzałam datę porodu jaka by była gdyby się udało w styczniu i to byłby 1 dzień po moich urodzinach... Myślałam, że to nie przypadek😟

Czy 95 w nazwie to Twój rok urodzenia?
Dokładnie - jestem rocznik 95. :)
Taak testowałyśmy w te same dni - może koniec miesiąca będzie dla nas szczęśliwy ❤️

Czekam na betę i prozka. Miały być po 13, nadal nie 🤣 jeśli teraz nic nie wyjdzie (a pewnie nie wyjdzie) to zrobię sikanca w sobotę, wtedy już musi wyjść jeśli coś będzie na rzeczy 😅

reklama
Do góry