Karolinak89
Fanka BB :)
Dołączam się do działańOkej- jestem po okresie, mam testy owu zaczynamy akcję![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączam się do działańOkej- jestem po okresie, mam testy owu zaczynamy akcję![]()
Będę badać beteMożesz zostać z nami do czasu pozytywnej betyAle generalnie to wątek dla testujących i czekających na dwie kreski (chyba rzeczywiście trzeba pomyśleć nad nazwą, która nie będzie myląca
). Dla tych, które już mają ciążę potwierdzoną kreską i betą są wątki mamusiowe
Będziesz na razie sprawdzać czy test ciemnieje czy lecisz na betę?
Też tak pomyślałam. Poczekam 2-3 dni i powtórzę testMoże owulacja Ci się przesunęła i to było plamienie implantacyjne..?![]()
Ja piję Fertistim, bardzo podobny skład, ale 2x wyższa dawka inozytolu, bo na tym mi zależało. A B12 biorę osobno, w dużo wyższej dawce, bo musiałam solidnie podnieść poziom.Ja już po wizycie.dziewczyny mój peak z niedzieli wcale nie był peakiempęcherzyk na lewym jajniku 15mm.tak czułam,bo nigdy nie miałam tak krótkich cykli.dokupiłam testy ovu i będę robić je dalej bo dzisiaj znów był ciemniejszy, a w środę mam kolejne USG żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł.także musimy dalej wziąć się do działania przez te dni
przepisał mi też ovarin na regulację pracy hormonów.stosowała któraś z was ?
I ja i ja!Dołączam się do działań![]()
Ja stosuję drugi cykl Ovarin. Narazie jestem przed testowaniem. W dwie ciąże pomógł mi zajść więc liczę że teraz też pomoże :-)Ja już po wizycie.dziewczyny mój peak z niedzieli wcale nie był peakiempęcherzyk na lewym jajniku 15mm.tak czułam,bo nigdy nie miałam tak krótkich cykli.dokupiłam testy ovu i będę robić je dalej bo dzisiaj znów był ciemniejszy, a w środę mam kolejne USG żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł.także musimy dalej wziąć się do działania przez te dni
przepisał mi też ovarin na regulację pracy hormonów.stosowała któraś z was ?
Ja brałam przez rok neurovit.jest to lek na kręgosłup ale endokrynolog przepisała mi go właśnie na niedobory witamin z grupy b.wiec te mam już dość wysoko.bardziej właśnie zależałoby mi na większej dawce tego inozytolu.no nic..przetestuje ten który mi przepisał,a jeśli nadal nie będzie się udawało spróbuję ten który Ty pijeszJa piję Fertistim, bardzo podobny skład, ale 2x wyższa dawka inozytolu, bo na tym mi zależało. A B12 biorę osobno, w dużo wyższej dawce, bo musiałam solidnie podnieść poziom.
Wiesz, mi też się jeszcze nie udało, ale mam PCO, dość długie cykle i inozytol właśnie pomaga to trochę uregulować. Tyle, że trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo widoczne efekty przychodzą raczej dopiero po paru miesiącach regularnego stosowaniaJa brałam przez rok neurovit.jest to lek na kręgosłup ale endokrynolog przepisała mi go właśnie na niedobory witamin z grupy b.wiec te mam już dość wysoko.bardziej właśnie zależałoby mi na większej dawce tego inozytolu.no nic..przetestuje ten który mi przepisał,a jeśli nadal nie będzie się udawało spróbuję ten który Ty pijesz![]()