penguinlicious
Moderator
A przypomnij jak długie masz cykle z reguły i czy są regularne? Swoją drogą, dostałaś jakieś leki na tę infekcję?Jeszcze nie. W piątek jak bylam u ginka to rozwiał wszelkie wątpliwości. Niby dzisiaj 30dc i nie ma![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A przypomnij jak długie masz cykle z reguły i czy są regularne? Swoją drogą, dostałaś jakieś leki na tę infekcję?Jeszcze nie. W piątek jak bylam u ginka to rozwiał wszelkie wątpliwości. Niby dzisiaj 30dc i nie ma![]()
Bierzesz tylko Lamettę, nie będziesz brała Ovi? Teoretycznie może być szybciej, bo pęcherzyki szybciej rosną, więc mogą też szybciej pęknąć.My dziś leniuchujemy. Obiad zjedzony, odpoczywamy teraz z kotem i mężem. Wieczorem wychodzimy ze znajomymi więc nie muszę myśleć co będzie na kolacjeI tak się teraz zastanawiam czy po lamette owulacja przyjdzie szybciej. Mam brać od 3dc przez pięć dni. Dziś 5dc, zrobiłam test owulacyjny i jak na razie bardzo blada kreska.
Nie wspomniał o tym słowem, dlatego jednak wstrzymam się z wykupieniem recepty i braniem Duphaston.Heh, mnie też coś zaczęło zalewać, ale ja jestem dopiero 4dpo
@patszy widziałam, że dostałaś zalecenie brania proga od 16dc. Ale wspomniał lekarz, że od 16dc pod warunkiem, że już będziesz po owu, bo w innym przypadku ją sobie zablokujesz? Nie twierdzę, że to złe zalecenie, bo są kobiety które muszą wzmocnić fazę lutealną progiem, żeby utrzymać ewentualną ciążę, ale są też lekarze, którzy przepisują duphaston jak cukierki i nie mówią jakie są konsekwencje przyjmowania proga bez potwierdzonej owulacji![]()
Generlanie to miałam 28-30 dni natomiast po poronieniu ma strasznie nieregularne np. 30, 39,25. Dostalam tabletki poniewaz nie lubie globulek.A przypomnij jak długie masz cykle z reguły i czy są regularne? Swoją drogą, dostałaś jakieś leki na tę infekcję?
No właśnie też tak liczę, ale chyba coś nie bardzo by się to sprawdziło jak się nie mylę...no bo wygląda na to, że czuję owulke a mamy 11dc...no ale zobaczymy.Mówi się, że liczymy od pierwszego krwawienia żywą, czerwoną krwią![]()