callina
Fanka BB :)
Właśnie szanse są bardzo duże tak samo jak przy grudniowych staraniach. Dużo miłości w okolicy owulacjiDlatego nie trać nadziei bo wszystko może być do póki nie dostaniesz miesiączki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie szanse są bardzo duże tak samo jak przy grudniowych staraniach. Dużo miłości w okolicy owulacjiDlatego nie trać nadziei bo wszystko może być do póki nie dostaniesz miesiączki
U mnie po owulacji robi się dużo śluzu ale kremowy , biały nierozciągliwy. Ale w tym cyklu tak cztery razy już miałam że był jak białko potem kremowy i znów jak białko. Dobrze że jutro cały dzień w pracy jestem a w środę powtórzę badania.A może mi któraś powiedzieć jak to jest ze śluzem po zapłodnieniu? Bo już zgłupiałamwodnisty? gęsty? biały? mało? dużo?
ooo widzisz, u mnie na ten moment też..
A w biochemicznej miałam tak wilgotno, że musiałam nosić wkładki
Pamietam że w pierwszej ciąży miałam dużo śluzu w pozostałych 4 suchoooo widzisz, u mnie na ten moment też..
A w biochemicznej miałam tak wilgotno, że musiałam nosić wkładki..
W pierwszej miałam dużo w pozostałych 4 suchoooo widzisz, u mnie na ten moment też..
A w biochemicznej miałam tak wilgotno, że musiałam nosić wkładki..
Szczerze nie wiem, ale mam nadzieję że tak będzie !Właśnie szanse są bardzo duże tak samo jak przy grudniowych staraniach. Dużo miłości w okolicy owulacjijeszcze mnie tu jedna dziewczyna pocieszyła ostatnio, że po biochemie ponoć szybciej można zajść w ciążę
![]()
Czas pokażeSzczerze nie wiem, ale mam nadzieję że tak będzie !