Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to nawet 7dpo nie mam takich wynikówDziewczyny zrobiłam dziś proga, ogólnie dziś mam 15dc, owulke czulam 3 dni temu, czyli dobrze czułam?
Zobacz załącznik 1687815
Uf...więc mieliśmy jedna możliwość zajścia w takim razie, w sobotę seksy a w niedziele czułam owulacje, a piersi mnie tak bola teraz że szok, może akuratJa to nawet 7dpo nie mam takich wynikówBardzo ładny prożek. Teraz tylko czekać na testowanie.
Zazdroszczę ! Moich wyników nadal nie ma a też w diagnostyce robiłam.Uf...więc mieliśmy jedna możliwość zajścia w takim razie, w sobotę seksy a w niedziele czułam owulacje, a piersi mnie tak bola teraz że szok, może akurat![]()
No właśnie moje też miały być wieczorem, w dodatku hemoglobina skoczyła 9,5na 13,4Zazdroszczę ! Moich wyników nadal nie ma a też w diagnostyce robiłam.
Całkiem nieźle reagujesz na tę stymulację, skoro aż 3 duże pęcherzyki po jednej stronie. Ja myślałam, że u mnie tak może być przy moim PCO, ale były tylko dwa (i największy 15mm w 8dc, czyli zaraz po zakończeniu stymulacji) i ten drugi się wchłonął.Hej dziewczyny
Byłam u ginekologa 3 pęcherzyki 18mm na prawym 1 na lewym ale raczej on się wchlonie i nie urosnie .
Odnośnie mutacji leki dopiero od pecherzyka w macicy .
Dostałam takie zalecenie
Letrox od 3 do 7 dnia
Później od 7 do 10 estrofem na poprawienie edometrium w macicy .
I od 16 dnia duphaston 2x1 tabletka
W piątek zastrzyk ovitrelle i czekać na rezultaty .
Bo 3 ciążę biochemiczne za mną i problem podejrzewa ze jest implantacja słabe edometrium..
Ja już się gubię w tym wszystkim po prostu
Z nudów przeglądam historię wyników i w poprzedniej ciąży przy beta HCG 38 progesteron był tylko 11.5. Luteinę dostałam i wszystko dobrze się skończyło bo ciąża bezproblemowa i młody 4kg i 10/10 w skali apgar :-)
Dzisiaj jestem zm czona bo byłam w pracy ;(.Jak się czujesz ?![]()
Wynik potwierdza owulację, ale nie to kiedy była. No ale jest szansa, że wtedy kiedy czułaś, bo raczej w jeden dzień (gdyby miała być na przykład wczoraj) by tak nie urósł. Ja też raz złapałam podobną wartość gdzieś 3dpo, także jest to możliweDziewczyny zrobiłam dziś proga, ogólnie dziś mam 15dc, owulke czulam 3 dni temu, czyli dobrze czułam?
Zobacz załącznik 1687815