olka11135
Fanka BB :)
Piękny byś miała prezent na walentynki.
Są już moje wyniki, ciąży nie ma a progesteron od poniedziałku z 3.8 urósł do 6.14W piątek powtórzę jak okres nie przyjdzie
![]()
No według mnie ta owulacja musiała być jakoś koło niedzieli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Piękny byś miała prezent na walentynki.
Są już moje wyniki, ciąży nie ma a progesteron od poniedziałku z 3.8 urósł do 6.14W piątek powtórzę jak okres nie przyjdzie
![]()
Moje testy spęd kilku dni . Myślę że jest różnica .
Ostatni paskowy to czułość 25 i na żywo jest jasny różowy. Na zdjęciu nie mogę go ująć dobrze.
Ale wiesz że w piątek na 99,99% nie będziesz miała okresu, nie? Zrobiłaś trzy bety w przeciągu kilku dni na których progesteron powoli rosnie, więc można domniemywać że jesteś dopiero co po owulacji. Więc okres (jeśli w ogóle przyjdzie) to będzie dopiero za conajmniej tydzienPiękny byś miała prezent na walentynki.
![]()
Ja w zeszłym miesiącu w 39dc miałam progesteron 8,40 a cykl trwał 42dniPiękny byś miała prezent na walentynki.
![]()
Tak termin pokazuje na 26.10 akurat urodziny mojego tatyMyślę, że spokojnie możesz lecieć już na październikowe mamy bo to chyba będzie jeszcze październik?
Tak termin pokazuje na 26.10 akurat urodziny mojego taty![]()
I mojej mamyTak termin pokazuje na 26.10 akurat urodziny mojego taty![]()
A który jest u ciebie dzień cyklu?Dzisiaj jestem zm czona bo byłam w pracy ;(.
Zgadza dzisiaj zaczęła się pokazywać i odbijanie się po wszystkim.
Wypiłam dzisiaj hektolitry wody.
Zrobiłam test o czułości 10 I 25 . Na 10 ładna kreska a na 25 zaczyna się pojawiać wczoraj jeszcze nic nie było widać więc myślę że beta rośnie. Czuję się jak 100 lat za wszystkimi bez możliwości pójścia do lab I zbadania bety ehhh co za kraj. Brzuch jeszcze pobolewa ale to delikatnie . Spać chce mi się cały czas i jestem mega nerwowa.
Moim marzeniem jest teraz przelezec do 12 tyg i nic nie robić do póki nie dowiem się że już Miesiąc i jest wszystko ok.
A Ty jak się czujesz kochana ?
Nie korci cię zrobić test ?
U mnie dzisiaj jest 25dcA który jest u ciebie dzień cyklu?
Jestem solidarna z tobą i też nie idę robić bety
A tak serio to kusi w cholerę.. i zrobienie testu i bety, ale wiem, że okres może przyjść lada chwila więc grzecznie czekam.
A co do tego jak się czuje? Muli mnie cały dzień i pobolewa brzuch jak na okres. Ale mniej odczuwam brzuch niż wczoraj. Mdłości większe. Jak jem to mi lepiej
Ale może po prostu sobie coś wkręcam. Ale no czuję taką gulę w gardle cały czas..