reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Mi można wpisać dziś 🐒
Zdążyłam odczytać wyniki że progesteron 7.34 i beta negatywna. Aż dziwne że przy takim progesteronie dziś przyszła @ ale w sumie to lepiej że dziś bo przynajmniej jasna sytuacja że nie będę mamą pazdziernikową 🫣

Kurcze, ale powiem Ci ze szok że okres przy tak mimo wszystko wysokim progesteronie

Mi można wpisać dziś 🐒
Zdążyłam odczytać wyniki że progesteron 7.34 i beta negatywna. Aż dziwne że przy takim progesteronie dziś przyszła @ ale w sumie to lepiej że dziś bo przynajmniej jasna sytuacja że nie będę mamą pazdziernikową 🫣
No to coś się tutaj mocno rozjechało, bo wychodziłaby za krótka faza lutealna 🤔 No ale to może być też kwestia tego, że progesteron jest skokowy i bez monitoringu tak naprawdę nie wiadomo, w jakim dokładnie momencie cyklu go łapałaś 🤷🏻‍♀️

No to coś się tutaj mocno rozjechało, bo wychodziłaby za krótka faza lutealna 🤔 No ale to może być też kwestia tego, że progesteron jest skokowy i bez monitoringu tak naprawdę nie wiadomo, w jakim dokładnie momencie cyklu go łapałaś 🤷🏻‍♀️
Badałam go od wartości 0.15 więc raczej nie był dużo większy w tym cyklu. W poniedziałek zrobię AMH testosteron i inne co zleciła gin to może się okaże że u mnie menopauza 🤣 36 w tym roku stuknie.

Cześć dziewczyny ! Wracam do gry 😁 Mieliśmy mieć w lutym pauzę ze staraniami ze względu na moją dzisiejszą kolonoskopię, ale, że wyniki kolono wyszły dobre, jelita w porządku to możemy od jutra działać, bo jestem akurat w trakcie płodnych i przed owulacją 😁 także od jutra wjeżdżają paski owulacyjne 😅

Widzę, że już dwie ciąże są, gratulacja 🥰

[QUOTE="penguinlicious,
Jak sytuacja u ciebie
Ja dopiero wzięłam zastrzyk peknie pewnie najpóźniej do poniedziałku więc do roboty się trzeba zabrac

reklama
Ja byłam rano na pobraniu krwi i o dziwo dziś wyniki były bardzo szybko 🤪 obstawiam,że owulacja była w niedzielę,więc dziś jakieś 6dpo

Załączniki

• IMG_20250215_123555.jpg
    IMG_20250215_123555.jpg
    87,4 KB · Wyświetleń: 119
Do góry